Junior Financial Controller till BHG Group i Malmö

Junior Financial Controller till BHG Group i Malmö

Vill du ha känslan av att vara med om något bra när du går till jobbet på morgonen? Du vet den där vinnande känslan. Att alla strävar mot samma mål i ett bolag där man hela tiden blickar framåt. Här erbjuds du delaktighet i en positiv kultur där nya idéer varmt välkomnas och där alla pratar med alla. BHG Group växter och söker nu ytterligare en person att förstärka teamet med i en roll som du själv skapar tillsammans med Group Financial Controller Johanna Möller, som du också rapporterar till.

Vi ser en person som vill växa tillsammans med bolaget och som tycker det är viktigt att ha en utvecklande roll.

Rollen är belägen på huvudkontoret i Malmö och dina huvudsakliga ansvarsområden beskrivs nedan:
  • Delaktighet i månads, kvartals- och årsbokslut
  • Driva och ta en aktiv roll i förbättrings- och effektiviseringsprojekt i Sverige och utomlands
  • Assistera Group Financial Controller i finansiell rapportering
  • Hålla dig uppdaterad på nyheter inom redovisningsområdet (IFRS) och vara delaktig i implementering av dessa
  • Vara delaktig i implementering av rapporteringssystem Cognos Controller i hela bolaget
  • Introducera och utbilda användare av rapporteringssystem
  • Delaktighet i att ta fram månads och årsrapporter
  • Kontaktperson för revisorer ihop med Group Financial Controller
  • Delaktig i administration av banken
  • Delaktig i budgetprocessen
Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har något eller ett par års erfarenhet från revision. Du har ett prestigelöst sätt och trivs i en kultur med högt i tak och snabba vändningar. Du är noggrann och har ett gediget intresse av att lära dig mer inom området. Som person är du ambitiös och skapar dig snabbt förtroende runt om i organisationen. Du är civilekonom eller motsvarande och är nu redo att ta ditt nästa steg.

Har vi fångat ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar BHG Group med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BHG är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Vi har utöver våra nordiska verksamheter också en betydande närvaro i stora delar av Öst-, och Centraleuropa. Vår starka position på våra marknader innebär att vi är den största aktören i Europa inom Home improvement, som innefattar både Do-It-Yourself och Heminredning. Genom vårt ekosystem av onlinedestinationer, som kompletteras och understöds av fysiska showrooms och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom last-mile leveranser och installationer, erbjuder vi marknadens ledande utbud av välkända externa och egna varumärken. Totalt uppgår antalet unika produkter i gruppen till närmare en miljon, vilket tillsammans med vårt övriga utbud, utgör ett komplett erbjudande inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning.

I Gruppen ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.se, www.trademax.se, www.chilli.se, www.furniturebox.se och
www.nordicnest.se - och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.