Innesäljare till BE Group, Malmö

Innesäljare till BE Group, Malmö

Vi erbjuder dig
ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av hela BE:s produktsortiment till kunder inom bygg- och verkstadsindustrin i region syd. Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice. Du arbetar dessutom proaktivt exempelvis med att kontakta nya kunder och följa upp offerter. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö där du samarbetar med dina övriga kollegor för bästa resultat och kundnytta. Du rapporterar till vår regionala säljchef.

Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Som anställd hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds. Vi uppmuntrar möjligheterna till att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

För att lyckas i rollen tror vi att Du:
  • har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning mot företag. Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av bygg- och/eller verkstadsindustrin,
  • är driven och engagerad samtidigt som du är ansvarstagande och självgående,
  • har en hög servicekänsla, är strukturerad, noggrann och har en analytisk förmåga,
  • är mål- och resultatorienterad, brinner för att göra bra affärer och arbetar proaktivt i dina säljkontakter.
  • är van vid att använda affärssystem och andra IT-system som hjälpmedel i ditt arbete,
  • behärskar engelska i tal och skrift.
Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta säljchef Greger Rosdahl på 040-384344. Facklig representant för Unionen Mikael Törnros nås på 040-384153.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 24 juni 2018.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.begroup.se
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se