Training Administrator för Jaguar Land Rover

Training Administrator för Jaguar Land Rover

Vi söker en Training Administrator för en tidsbegränsad anställning på ca 12 månader, med start omgående, till vår utbildnings avdelning i Malmö! Det här är en möjlighet för dig som är ambitiös, proaktiv och vill utveckla din erfarenhet inom administration och service. Hos oss får du arbeta som en sann spindel i nätet, med spännande varumärken i en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen i sin helhet

Vårt skandinaviska utbildnings team behöver förstärkning under kommande 12-månaders period. Teamet levererar ett fullskaligt utbildningsprogram åt samtliga JLR återförsäljare i Skandinavien. Målet är att leverera en enastående lifetime ownership upplevelse för våra kunder, vilket vi uppnår genom lärande och utveckling utifrån en JLR definierad kunskapsbas, önskvärda färdigheter och beteende. Du kommer att bli en del av ett tight team, vars fokus är inställt på att leverera förstklassig utbildning över Skandinavien. Vi sitter i fina lokaler på Hyllie, vilket erbjuder mycket goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
  • Säkra all logistik och administration kring vår utbildning, och ge relevant information om olika utbildningsaktiviteter
  • Följa upp samtliga aktiviteter med både utbildare och deltagare
  • Underhålla och uppdatera vårt utbildningssystem
  • Ge superb service till alla involverade i våra utbildningsaktiviteter, både utbildare och deltagare
  • Hantera all nödvändig administration relaterad till vår Training Academy
  • Säkra all nödvändig rapportering gentemot JLR och våra återförsäljare
  • Generell administrativ support till Training- och Network Department
Vem är du?

Vi vill att du har någon slags tidigare erfarenhet av arbete som inkluderar administration och service. För dig är ett trevligt bemötande och vikten av att hjälpa andra en ledstjärna. Som person är du välorganiserad, strukturerad och ansvarsfull, och älskar att skapa ordning i en hektisk miljö. Eftersom du kommer att vara i tät kontakt med personal hos våra återförsäljare över hela Skandinavien är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på telefon med andra nationaliteter, och att du är flytande i engelska i tal och skrift. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och avlastar gärna dina kollegor på ett prestigelöst sätt. Samtidigt är du proaktiv, initiativtagande och ser till att driva ditt eget arbete framåt. Du är positiv, engagerad och ambitiös, med siktet inställt på att lära dig allt om vårt utbildningsprogram. Goda kunskaper MS Office paketet är en förutsättning för att kunna axla rollen.
Mer info
Kontaktperson Josefin Gautier
Telefon 0703898403
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British Car Import är importör för Jaguar och Land Rover i Skandinavien. Jaguar och Land Rover genomgår en stor förändring där vi satsar stort på att utveckla återförsäljarnätet och försäljningen. Det svenska kontoret ligger i Malmö Hyllie och består i dag av ett tjugotal medarbetare.

Bolaget är en del av Nic. Christiansen Gruppen, som är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 780 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9,4 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppens huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.