Är du en nyutexaminerad maskiningenjör? Läs då vidare här!

Är du en nyutexaminerad maskiningenjör? Läs då vidare här!

Tjänstebeskrivning

Är du en nyutexaminerad ingenjör eller en person som har ett antal års erfarenhet från produktionsarbete? Har du en god teknisk kunskap och ett intresse för att utvecklas? Läs då vidare om tjänsten som skiftledare och ansök redan idag!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till British American Tobacco/Fiedler & Lundgren letar vi nu efter en skiftledare som kommer att ansvara för personalen i ett skift i produktionen. Den här rollen kan vara ett perfekt steg för dig som antingen är en nyutexaminerad ingenjör som vill arbeta produktionsrelaterat och växa inom organisationen, eller för dig som har minst några års erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg i din karriär.

I rollen som skiftledare kommer du att ansvara för att:
 • Koordinera vart personalen i teamet ska arbeta för dagen
 • Säkerställa att personalen följer alla säkerhets-, kvalitets- och hygienregler
 • Finnas till för ditt team vid frågor/problem
 • Löpande prata med och följa upp angående utveckling- och utbildningsnivå på medarbetarna i ditt team
 • Delta i förbättringsarbete inom produktionen
 • Ta stort eget ansvar för ditt arbetsområde
Tjänsten passar dig som trivs i ett arbete som dels är självständigt men där du också samarbetar mycket med ditt team samt kollegor i andra roller på företaget. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Krav på person

Som person är du en självgående och noggrann person som är ansvarsfull och vill utvecklas. Du har lätt för att samarbeta med olika personligheter och tycker om att arbeta lösningsfokuserat. För att lyckas i rollen som skiftledare ser vi att du:
 • Antingen har en teknisk utbildning (högskoleingenjör eller yrkes-/folkhögskola) eller att du genom arbetslivserfarenhet har en god teknisk kunskapsgrund
 • Kan arbeta skift (2-, 3- eller 5-skift)
 • Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska
 • Har arbetslivserfarenhet från en produktion
För den här rollen ser vi att det skulle kunna fungera antingen om du är en nyutexaminerad ingenjör som har exempelvis arbetat inom produktion över somrarna, eller om du är en erfaren produktionsmedarbetare/operatör som vill ta nästa steg i din utveckling. Presterar man i den här rollen så finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Dock är det såklart den här rollen man först och främst ska vara intresserad av, men på längre sikt så finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som team-koordinator/skiftledare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Skiftarbete
Plats: Malmö

Vi önskar att du i den här rekryteringen skickar in dina ansökningshandlingar på engelska.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WE ARE BAT

At BAT we are committed to our Purpose of creating A Better Tomorrow. This is what drives our people and our passion for innovation.
 • Global Top Employer with 53,000 BAT people across more than 180 markets
 • Brands sold in over 200 markets, made in 44 factories in 42 countries
 • Newly established Tech Hubs building world-class capabilities for innovation in 4 strategic locations
 • Diversity leader in the Financial Times and International Women´s Day Best Practice winner
 • Seal Award winner - one of 50 most sustainable companies
Välkommen med din ansökan!

Sökord:
BAT, British American Tobacco, Fiedler & Lundgren, skiftledare, ledare, produktion, tillverkning, tillverkande industri, livsmedel, Malmö, ingenjör, teknisk utbildning, teknik, teknisk, globalt, expansivt, engelska.