Säljare, Syd

Säljare, SydSäljare

Danmark

BARTEC är inne i ett expansivt skede och vi söker nu en distriktansvarig Säljare för Danmark som vill vara med och säkerställa att vår positiva utveckling fortsätter.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att etablera nya kunder samt utveckla redan befintliga kunder i distriktet/regionen. Du ansvarar för hela affärsprocessen från att boka mötet med kunden till avslutad affär. Din uppgift blir att informera och promota BARTEC's hela produktsortiment till slutkunder, konsulter och systemintegratörer. Du ansvarar för regionens totala utveckling med eget budgetansvar. Resor ingår i tjänsten samt en del övernattningar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande utmaning i ett globalt marknadsledande bolag där tillväxten i vår region är fantastisk tack vare en härlig teamkänsla. Med oss kommer du att utveckla unika färdigheter i en mycket spännande miljö där även dina kunder är giganter inom sina respektive områden.

För att du ska få bästa möjliga förutsättningar för din nya tjänst, kommer du att få gå en intern introduktion på HK i Karlskrona. Därefter får du en efterhand-utbildning på våra olika produktionsenheter, allt för att ge dig all den kunskap du kommer att behöva i ditt dagliga arbete. Vi erbjuder marknadsmässig lön och bonus.

Din profil

Vi söker dig som är målinriktad, energisk och drivs av att göra affärer. Du är socialt begåvad och inger förtroende inom alla led för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med mycket kundkontakter och tycker att det är kul att verka ute på fältet. Van vid förhandlingar och kunna hantera kundkontakter på alla nivåer. Strukturerad och duktig på att planera aktiviteter.

Kvalifikationer
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna som teknisk utesäljare.
  • Goda kunskaper i danska och engelska i både tal och skrift. Engelska är ett krav då detta är vårt koncernspråk.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • B-körkort.
Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Joakim Gersér på tel. 0455 68 74 65.

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
BARTEC AB med säte i Karlskrona, är ett av 33 marknadsbolag som ingår i den globala koncernen BARTEC GmbH, med huvudkontor i Bad Mergentheim, Tyskland. BARTEC-koncernen utvecklar, producerar och säljer säkerhetsteknologi, bl. a. elektriska komponenter, produkter, system och lösningar för explosionsfarliga och andra riskfyllda miljöer. BARTEC har sedan starten för ca 40 år sedan, vuxit till en av de ledande globala leverantörerna av säkerhetsteknologi och detta inspirerar oss att fortsätta utvecklas. I Karlskrona finns kompetenscentrum för BARTEC AB, med koncernens totala marknadsansvar för Sverige, Danmark, Finland och Baltikum. Vår affärsidé är självklar för oss: "BARTEC skyddar människor och miljö genom säkerhet i komponenter, system och anläggningar.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, account manager, regionsäljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 dec (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!