Redovisningsekonom/redovisningskonsult

Redovisningsekonom/redovisningskonsult

Vill du arbeta digitalt och kvalitativt med redovisning och rådgivning? Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process? Nu söker vi på Azets vår nya kollega till kontoret i Malmö!

I vårt team är vi idag 6 redovisningskonsulter, vi har ett nära samarbete tillsammans. Du kommer ha en nära dialog med din konsultchef, han är en klippa som har jobbat hos oss under en längre tid och kommer därför med lätthet hjälpa din in i rollen hos oss.

Teamet ingår i den vertikal som hanterar våra medelstora kunder och kedjebolag, totalt i vertikalen har du ett tjugotal kollegor med blandad senioritet och kunskapsutbytet är högt. I din roll har du eget ansvar för dina kunder men mycket av det löpande arbetet genomförs av våra kollegor i Rumänien. Detta gör att du kommer fokusera på kvalitativ redovisning och rådgivning till kunderna. Hos oss har du ett starkt varumärke i ryggen och ett tajt redovisningsteam där vi tillsammans skapar framtidens ekonomifunktion!

Blandningen av arbetsuppgifter och kunddialoger gör att arbetet sällan blir enformigt och det är samtidigt utvecklande. I rollen som redovisningskonsult på Azets kommer du ha en viktig funktion då du kommer vägleda, stötta och utveckla dina kunder. Hos oss på Azets får du en stor plattform och stora utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kommer du att få:
  • Hantera löpande redovisning
  • Ansvara för din kundrelation
  • Hantera leverantör/kundreskontra
  • Stötta dina kontaktpersoner i Rumänien som utför mycket av det löpande arbetet
  • Genomföra månatliga och årliga bokslut och skattedeklarationer
  • Hantera kontinuerlig problemlösning och utveckling av befintliga processer
  • Rapportera till myndigheter
Hos oss kommer du inte bläddra i pappershögar eller få in kundens kvitton i kuvert. Vi arbetar digitalt och utmanar oss ständigt i hur vi kan förenkla och effektivisera våra befintliga processer. Det är viktigt att du brinner för den rådgivande rollen inom redovisning och har lätt för att lära dig ny teknik. I din roll kommer du bland annat hantera en kund som nu vill utöka samarbetet med oss. Vi är ett tajt team som har ett nära samarbete med varandra. Hos oss kommer du att trivas fint om du är strukturerad, samarbetsorienterad och motiveras av att hantera kunder!

Vem är du?

Vi har både nordiska och internationella kunder och därför kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska. Utöver det hanterar du idag det löpande arbetet med leverantörsbetalningar och månadsbokslut samt att du även kan genomföra årsbokslut.

Låter det intressant?

Nu kan du söka tjänsten utan att bifoga CV, svara endast på några korta frågor. Du kanske också har några korta frågor till oss? Kontakta då mostafa.toutanji@azets.com. Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.