Lönekonsult

Lönekonsult

Vi på Azets erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö i rollen som lönekonsult. Hos oss har vi kunden i fokus och levererar alltid bra service. Just nu söker vi lönekonsulter med erfarenhet av Agda PS eller Hogia till vårt kontor i Malmö.

Om rollen:

Hos oss arbetar du i team och samtidigt har du ett eget kundansvar där du säkerställer en proaktiv och lönsam leverans genom att arbeta utifrån Azets värderingar, processer, rutiner och IT-system. Här är det stor variation på arbetsuppgifter och kunder.

Arbetet innebär bland annat:
  • Ansvar för dina kunder gällande löneleverans, service, relation och lönsamhet
  • Att driva och utveckla kunden enligt uppsatta mål för att leverera enligt strategi
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar och friskvårdsbidrag
Vi söker dig som har:
  • Minst två års erfarenhet av lönearbete
  • Goda kunskaper i lönesystemet Agda PS eller Hogia
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal o skrift
För att trivas hos oss tror vi att du har ett starkt självledarskap. Du har en naturlig proaktiv approach och strävar efter förbättring och effektivisering av processer och rutiner både hos kunder och internt. Du bör även gilla att jobba i team och lära av andra samtidigt som du på ett pedagogiskt sätt kan stötta och lära andra kollegor.

Att arbeta på Azets:

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR. Vårt mål är att leverera en personlig upplevelse till våra kunder och medarbetare, både digitalt och genom personliga möten. Med över 6,500 hängivna medarbetare världen över, hjälper vi företag och organisationer i alla storlekar att nå sina mål.

Vi är ett modernt, väletablerat outsourcingföretag som värnar om worklife balance för våra medarbetare. Vi har sett värdet i att kunna erbjuda mer flexibilitet genom att fördela arbetet mellan kontoret och hemmet. På Azets ser vi till att du får en bra arbetsmiljö i hemmet såväl som på kontoret. Här får du utöver en bra arbetsmiljö, en fantastiska utvecklingsresa och utveckla din kompetens inom lönearbete. Vi erbjuder flera olika interna karriärvägar och möjligheten att auktorisera sig som lönekonsult hos SRF.

Skulle du passa som lönekonsult hos oss? Urval sker löpande och tillsättningen av tjänsten är så snart som möjligt, så sök redan nu!

Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta dem via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se