Konsultchef inom redovisning

Konsultchef inom redovisning

Utmanas du av att bygga goda relationer, gillar du att leverera kvalitet samtidigt som du dagligen får variation i dina arbetsuppgifter? I rollen som konsultchef hos oss kommer du tillsammans med ditt team att dagligen överträffa förväntningar från kunder och kollegor.

Vår kollega och nuvarande konsultchef går vidare till nya utmaningar och vi söker nu efter hennes ersättare. Som konsultchef hos oss har du personalansvaret för dina medarbetare samtidigt som du själv har ansvar för egna kunder. I rollen arbetar du bland annat med att stötta och leda våra redovisningskonsulter, bidra med att vidareutveckla Azets interna processer och relationer med kunder och du har en viktig roll gällande affärsutveckling hos oss.

På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, redovisning och rådgivning till kund! Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra arbetstoppar och drivs av att vara de bästa stödet för våra kunder! Du som konsultchef på Azets har tillgång till flexibla arbetstider, massage på kontoret och vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling. Vi kan ge dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din utveckling!

Rollen innehåller:
  • Personalansvar och utveckling av ditt team
  • Resursplanering och uppföljning av resultat mot uppsatt budget
  • Kundansvar för dina kunder men även stöttning av dina medarbetare
  • Genomförande av årsbokslut, rapportering och andra löpande uppgifter
  • Kommunikation och samarbete med kollegor i Rumänien
Vem är du:

Hos oss värdesätter vi starkt vår kultur och du kommer trivas bra hos oss om du drivs av att skapa goda relationer och att har lätt för samarbete där du ständigt hittar win win lösningar. Utöver det behöver du gilla att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och vara van vid att ha kunden i fokus.

För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är självgående i löpande bokföring, årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system. Du behöver även ha tidigare erfarenhet av att leda andra som chef med resultatansvar mot en uppsatt budget.

Du kommer trivas hos oss om du gillar samarbete och att inspirera dina kollegor!

Intresserad?

Ansök idag utan att behöva ladda upp ett CV! Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig inom kort om din profil är intressant. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Gerton Jönsson på gerton.jonsson@azets.com

Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.