Produktionsingenjör till Axis Communications i Lund!

Produktionsingenjör till Axis Communications i Lund!

Om tjänsten

Vi söker Industrial Lead till Axis Communications i Lund. Det kommer vara ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående där anställningen är hos Poolia. Det finns stora möjligheter till förlängning. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ditt ansvar som Industrial Lead kommer vara att planera, samordna, driva och säkerställa att det finns en effektiv produktionsuppbyggnad. Du behöver ha en översikt över industrialiseringen men samtidigt ha förmågan att gå ner på detaljnivå vid behov. Ditt arbete kommer vara att upptäcka risker inom kvalitet, inköp och produktion. Du kommer ha kontakt med interna avdelningar på Axis samt med företagets kontraktstillverkare runt om i värden, som du också kommer besöka. Du kommer granska nya produkter och sätta krav utifrån ett produktions- och Supply Chain-perspektiv.

Industrial Lead-teamet ansvarar för industrialisering av nya produkter och stöttar produktionen samt introducerar ändringar för produkter. Du samarbetar bland annat med olika funktioner internt, samt leverantörer och logistikcentra.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, data, systemvetenskap eller liknande. Du har erfarenhet av att arbeta inom produktion, produktutveckling och/eller supply chain. Du har även erfarenhet av att arbeta i projekt.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är social och är en lagspelare som gärna jobbar i team. Du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till olika delar i ett projekt.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten kommer innebära ca 25 resdagar/år.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Tanner
Telefon 0767712510
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)