Komponentingenjör inom mekanik till Axis Communications i Lund!

Komponentingenjör inom mekanik till Axis Communications i Lund!

Om tjänsten

Vi söker en komponentingenjör inom mekanik till sourcing-teamet på Axis i Lund! Uppdraget förväntas starta omgående och pågå fram till april 2020. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som komponentingenjör inom mekanik kommer du vara en viktig del i samspelet mellan leverantörer, företagets mekaniska komponenter och dessas produktionsverktyg.

Du kommer ha nära kontakt med leverantörer och behandla ärenden där du är drivande i att ta fram lösningar för att säkra en effektiv försörjningskedja. Detta kan bland annat handla om ändringar av komponenter, godkännande av produktionsutrustning och att vara med och lösa problem som leverantörerna ställs inför. Utöver leverantörskopplingen kommer du ha ett tätt samarbete med kolleger i teamet, både lokalt och internationellt, kvalitetsingenjörer och mekaniska ingenjörer inom R&D, så kommunikationsfärdigheter och förmågan att kunna se saker ur olika perspektiv är viktiga egenskaper i tjänsten. Det är också fördelaktigt om du naturligt kan utveckla metoder och arbetssätt och göra flöden mer effektiva.

Du kommer att arbeta i Sourcing-teamet i Operations-organisationen på Axis.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning inom mekanik, eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter som nämns ovan. Vi ser gärna att du har arbetat med leverantörskontakt tidigare och därmed vet vilka kommunikativa och koordinerande färdigheter som krävs för rollen. Det är även meriterande om du har arbetat inom formsprutning (plast) eller formgjutning/pressgjutning (aluminium eller zink) tidigare. Du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

De vi rekryterat till Axis trivs bra och beskriver sitt första intryck av Axis som välkomnande med trevliga kollegor runt om sig som är förstående, tillgängliga och hjälper till när det behövs. Som ny medarbetare får man möjlighet att lära sig i sin egen takt och utan någon stor press. Med tiden får man eget ansvar över sina uppgifter och det händer mycket nytt, vilket gör att jobbet blir väldigt varierande. Det finns stora möjligheter att utvecklas och man får hela tiden chansen att arbeta med något man brinner för. Kommunikationen är tydlig, liksom målen och samarbetet är något som värdesätts högt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Tanner
Telefon 0767-712510
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)