Revisor till Axion Revisionsbyrå

Revisor till Axion Revisionsbyrå

Vad kan du förvänta dig?

I rollen som revisor hos oss kommer du både att genomföra revisioner på egen hand och även ingå i team där större revisions- och rådgivningsuppdrag hanteras tillsammans. Du och dina kollegor agerar bollplank, analyserar och bidrar med slutsatser kring den information som presenteras från våra kunder.

Primärt arbetar vi med små och medelstora ägarledda företag, men du kan även få möjlighet att delta vid revisioner av bolag noterade på NGM-listan. Uppdragen är av varierande storlek och inom många olika branscher, vilket gör vårt arbete både utmanande och socialt. Du kommer att utföra arbete både från vårt kontor och ute på kundernas kontor.

Vår arbetsplats utgörs av 12 kompetenta medarbetare som är specialiserade inom redovisning och revision. Det finns lång branscherfarenhet i bolaget och vi satsar på lärande och utveckling, där det finns möjlighet att bland annat få sin auktorisation som revisor bekostad.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleutbildning inom redovisning/revision, minst 1-2 års erfarenhet från arbete med revision men det är meriterande om du har längre erfarenhet. Som alternativ bakgrund så kan du ha med dig flerårig erfarenhet i rollen som redovisningskonsult och ha som målsättning framåt att bli auktoriserad revisor.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser att du har B-körkort och tillgång till bil då man kommer att behöva röra sig mellan kontoren och kunderna.

Som person är du trygg, strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Vidare så har du har ett positivt förhållningssätt, är lyhörd och trivs med att arbeta med en variation av olika kunder. Vi lägger stor vikt vid att arbeta nära kunderna, ge bra service, professionell rådgivning och hjälpa dem att lösa sina utmaningar. Detta synsätt ska vara lika naturligt för dig som för oss.

Vi erbjuder

Du har goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter där du direkt kommer att få ta ett stort ansvar och få vidareutbildning utifrån din kunskapsnivå.
Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Limhamn, Malmö och erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett familjärt bolag där klimatet är öppet och rakt. Här arbetar vi tillsammans, vi hjälper och stöttar varandra för att kunna leverera våra tjänster med hög kvalitet och stort engagemang.

Ansökan

Sista ansökningsdag: Vi går igenom ansökningar löpande så är alltså varmt välkommen att ansöka redan idag men som senast den 2 december!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning.

Startdatum: Snarast eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Axion Revisionsbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg på 076 - 002 69 69 alternativt på johan.friberg@jurek.se. Välkommen att ansöka via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR.

Om oss

Axion Revisionsbyrå AB är en väletablerad revisionsbyrå med kontor i Malmö/Limhamn och Staffanstorp. Vi arbetar med redovisning, revision, skattefrågor och företagsrådgivning. Våra medarbetare är auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter och redovisningsekonomer. Därtill kommer ett rikt kontaktnät av affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister inom näringslivet. Vi är en del av TIAG som ingår i TAG Alliance, som är ett av de större internationella nätverken för privatägda revisionsbyråer och advokatbyråer.

Hos Axion har medarbetarnas egenskaper och kvalitéer stor betydelse och nu söker vi en engagerad och lösningsorienterad revisor med ett positivt driv och en känsla för service som vill bli en del av vårt team.
Mer info
Kontaktperson Johan Friberg
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Johan Friberg
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!