Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
Är du en ansvarstagande, flexibel lagspelare med högt engagemang och utmärkt planeringsförmåga? Då är detta jobbet för dig.

Vi söker nu en ansvarig Transportledare till vårt huvudkontor i Rolsberga, Höör. Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbfotad vardag där det ställs krav att du är stresstålig, proaktiv och kan ta snabba beslut.

Avloppsjouren arbetar i VA-branschen (Vatten och avlopp) och är som leverantör en naturlig del av samhällets infrastruktur. Vi erbjuder tjänster till industrin, bostäder, och våra gatuvägnät. Vi skapar trygghet, tar totalansvar för hela arbetet med en välfungerande organisation bestående av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare. Vi har ett nära samarbete med våra kunder; industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service.

Om tjänsten

Jobbet som Ansvarig Transportledare omfattar både ordermottagning, administration, samtal med kollegor och kunder samt personalansvar för två medarbetare. Du har ett operativt ansvar att samordna inkommande uppdrag, delegera uppgifter, planera och revidera dagens körschema, dela ut transporter och se till att rätt arbetsmaterial finns i bilarna, återkoppla på kundförfrågningar och godkänna utförda körningar inför fakturering.
Du har även ett strategiskt ansvar att bidra till utvecklingen av våra rutiner och arbetsmodeller för bättre effektivitet och struktur.

Heltid.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig med stark arbetsmoral som har förmågan att hantera en vardag med högt tempo där planeringen regelbundet styrs och förändras av yttre faktorer, att du är stresstålig och kan kommunicera med många olika parter parallellt. Då tjänsten innebär många kontaktytor så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift, och har en utvecklad simultanförmåga att hantera flera parallella uppgifter samtidigt.

Du ska vara en hängiven ”doer” som älskar när jobbet blir gjort på ett optimalt sätt som du står upp för. Att förstå hur alla länkar i kedjan hänger ihop, att vara proaktiv och att kunna prioritera och planera är andra viktiga egenskaper. Du förstår försäljning och kan hjälpa kunderna till rätt tjänster för att lösa deras akuta problem men att också erbjuda tilläggstjänster på t.ex underhållsspolning för att undvika akuta situationer. En god känsla för struktur, ordning och reda är också avgörande för att trivas i denna roll.

En anställning hos oss innebär ett ständigt lärande och du utvecklas löpande genom samarbetet med kollegor och i uppdragen. Sist men inte minst är det viktigt att du vill ha roligt på jobbet. Vi är ett glatt och skojfriskt gäng!

Vi tror att du är utbildad transportledare och har tidigare erfarenhet av trafikplanering, spedition eller motsvarande. Tidigare ledarskapserfarenhet är meriterande, likaså erfarenhet av datorprogrammet Mobigo.

Ansökan

Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Sista ansökningsdag är 2018-01-31, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på ROI; Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se.

För specifika frågor om bolaget eller tjänsten, vänligen kontakta Christoffer Eriksson, Avloppsjouren på relining@avloppsjouren.se eller 0725-206800.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Avloppsjouren är ett företag som levererar en helhetslösning inom avlopp och som tar totalansvar för hela arbetet och strävar alltid efter att vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service. Avloppsjouren är ett familjeföretag som grundades i Österlen och drivs än idag av samma familj och som ständigt växer sedan starten 2009 då Avloppsjouren började sin resa, med målet att bli störst i Skåne. Idag är vi över 30 anställda med en kund databas på 26.000 kunder med över 30.000 olika uppdrag. Nyckeln till att lyckas ligger i att vi alltid vill skapa ett trevligt bemötande med kunden och även erbjuda god personlig service genom att anpassa oss efter kunden och marknaden. Vi finns i hela Skåne och är tillgänglig för kunden varje timme på dygnet, varje dag, varje månad, hela året. Avloppsjouren är för alla, våra vanligaste kunder är privatpersoner men vi arbetar även med företag och bostadsrättsförmedlingar. Därför utför vi allt från sommarstugor till stora fastighetskomplex. Vi har AA kreditvärdighet.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)