Avarn Security söker ordningsvakter till Malmö

Avarn Security söker ordningsvakter till Malmö

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft.

Ordningsvakt - ett spännande och omväxlande yrke i publika miljöer. Ordningsvaktsyrket för oss på Avarn Security innebär ett högt säkerhetstänkande och en hög servicenivå gentemot kund och allmänhet samt att vi hela tiden arbetar utefter vår vision, Säkerhet och ansvarstagande i världsklass

Vi söker dig som är utbildad ordningsvakt och innehar ett giltigt förordnande. Du brinner för service och har ett utpräglat säkerhetstänkande. Genom att vara synlig, lyhörd och aktiv kommer du att skapa trygghet hos vår kund. Våra uppdrag ställer krav på att du ska vara stresstålig och har god förmåga att lösa uppkomna problem, har god social förmåga samt kunna jobba i såväl grupp som individuellt. Vidare har du en god fysisk förmåga, då du står och rör dig mycket under ett arbetspass.

Arbetstider: Varierande

Tjänsteställe: Malmö/Lund

Varaktighet: Behov, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Meriterande är om du har väktarutbildning.

Avarn Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Tjänstespecifika frågor och rekryteringsfrågor besvaras utav Driftchef Jonas Bengtsson jonas.bengtsson@avarnsecurity.com och driftchef Markus Wikander markus.wikander@avarnsecurity.com

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2020-03-09, sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (10 dagar kvar)