Customer Success Manager till Assessio - Nordens ledande assessmentbolag

Customer Success Manager till Assessio - Nordens ledande assessmentbolag

Trivs du i en miljö där du får utvecklas, med kunniga kollegor och en kultur där vi firar framgångar? Då är detta jobbet för dig!

Assessio växer och vi söker nu vår nästa stjärna till Customer Success Teamet i Malmö. Som Customer Success Manager på Assessio så arbetar du nära våra kunder och användare. Du arbetar som betrodd rådgivare inom urval, utveckling och ledarskap och hjälper kunderna att få bästa värde av den plattform som Assessio tillhandahåller.

Varför Assessio?
Våra anställda har konkurrenskraftiga löner och vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 SEK/år, 6 veckors semester samt har en bonusmodell för alla anställda. I denna roll kommer du ha möjlighet att arbeta på distans tre av fem dagar i veckan. Assessio har kollektivavtal med Almega och tjänstemannaförbunden Unionen och Akademikerförbunden, vilket bla innebär förmånligt pensionsavtal (ITP för tjänstemän). Dessutom är vi faktiskt riktigt bra på att ha roligt tillsammans med gemensam träning, AWs, sommar/julfester och Kick-offer. Om du är vår nästa stjärna så får du tex följa med till Holland på Kick-off i september!

Arbetsuppgifter
I rollen som Customer Success Manager på Assessio agerar du som expertrådgivare inom urval och ledarskap. I arbetsuppgifterna ingår tex att hjälpa kunder designa rekryteringsprocesser som främjar mångfald och minskar risken för "bias", hjälpa dem komma igång med användandet av våra verktyg och att skapa ledarprofiler med hjälp av vårt kompetensramverk.

Du kommer även att genomföra produktutbildningar för våra kunder, finnas som stöd vid frågor från kunder samt att analysera kunddata för bästa produktanvändning och kundnöjdhet.

Om tjänsten
Denna roll är lokaliserad till vårt kontor i Dockan i Malmö. Du rapporterar till regionchefen i Malmö, men kommer ingå i Customer Successteamet i Stockholm. I rollen kommer du samarbeta mycket med kollegorna i Stockholm, så det är en fördel om du har lätt för att skapa relationer och proaktivt tar kontakt med dina kollegor i organisationen. Teamet i Malmö är litet och därför är det extra viktigt för oss att hitta någon som trivs med oss och som vi trivs med. Resor kommer förekomma.

Vi söker dig som
Assessio lägger stor vikt på vem du är som person och mindre vikt på vad du har gjort tidigare. Har du rätt inställning, är villig att lära nytt och lära snabbt, tar egna initiativ och arbetar hårt för att nå dina mål så får du stöttning med resten! För att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen ser vi däremot att du har:
  • Akademisk utbildning inom personal och arbetsliv, psykologi, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning. Leg psykolog är meriterande
  • Erfarenhet från att arbeta med urval/rekrytering
  • Tidigare arbetat med urvals och/eller rekryteringstester
  • Obehindrade kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska

Rekryteringsprocessen
Vi arbetar med ett kompetensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan så blir första steget i processen att genomföra två test; ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstestet MAP. Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju, samt att träffa teamet. Urval sker löpande under sommaren och vi hoppas ha någon på plats början av hösten.

Övrig information:
  • Start: Enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt
  • Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning
  • Placering: Dockplatsen 1 i Malmö
Ansvarig för rekryteringen är Regionchef Karin Andrén. För frågor om tjänsten, kontakta Karin.andren@assessio.se telefon 0720 799003.
Mer info
Kontaktperson Karin Andrén
Telefon 0720 799003
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://assessio.com/sv/
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assessio är ett svenskgrundat HR-Tech bolag som just nu är på en tillväxtresa. Assessio's vision lyder "ZERO TALENT WASTE" och vi har för närvarande kontor i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna och Rumänien. Assessio är genom sin långa historia det mest betrodda varumärket inom talent assessments. Häng med på vår resa att bli Norra Europas Största Assessmentbolag!