Löneadministratör till Assemblin!

Löneadministratör till Assemblin!

Löneadministratör till Assemblin - vill du spela i vårt A-team?

Assemblin Ventilations löneavdelning hanterar idag cirka 600 löner varje månad med tillhörande för- och efterbearbetning. Arbetsuppgifterna inkluderar, utöver själva lönekörningen, bland annat registervård, utlägg och reseräkningar, extern och intern rapportering, support, tidrapportering och attestering, sjukanmälningar med mera. Nu vill vi stärka upp inför framtiden och utöka löneavdelningen med en person som självständigt vill kunna hantera stora delar av löneprocessen.

På Assemblin Ventilation är vi effektiva och framgångsrika men prestigelösa. Vi lägger stor vikt vid lagarbete och löneavdelningen arbetar ständigt med att effektivisera processer för att kunna leverera ännu bättre service till organisationen.

Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet av lönearbete inom den privata sektorn och/eller utbildning inom kvalificerat lönearbete. Erfarenhet av Agda PS är mycket meriterande. Du är administrativt lagd och fäster stor vikt vid noggrannhet. Samtidigt behöver du vara öppen för nya lösningar då vi är en organisation i ständig förändring, vi ser det som naturligt att du är en anhängare av digitalisering. Du vill göra rätt och hjälpa våra anställda när de har frågor samt medverka till att vidareutveckla lönearbetet för att bli än effektivare. Då arbetet kommer innebära nära samverkan på löneavdelningen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är inledningsvis på 50% och placerad på Assemblin Ventilations huvudkontor i Malmö där du kommer arbeta nära Verksamhetsutveckling, IT, Ekonomi och HR. Assemblin erbjuder förmånsportal, kollektivavtal, friskvårdsbidrag med mera till samtliga anställda.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2020-08-31. Urvalsprocessen kommer att påbörjas i Augusti. För mer information om rollen kontakta Lönespecialist Melinda Weber på melinda.weber@assemblin.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2020 (40 dagar kvar)