Kyltekniker till Malmö

Kyltekniker till Malmö

Ny luft under vingarna?
Vi behöver fler skickliga kylmontörer och kyltekniker till vår filial i Malmö.Vi jobbar med allt från stora entreprenader till mindre servicejobb. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver förstärka vår serviceavdelning. Avdelningen består av ett 40 tal tekniker inom service, injustering och kyla.

Din bakgrund
Vi behöver dig med några års erfarenhet. Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras och gör det noggrant. Du gillar att jobba tillsammans med andra men kan också göra mindre jobb själv. Eftersom du kommer vara mycket ute hos våra kunder trivs du med att vara ansiktet utåt.

Goda kunskaper i svenska språket, kylcertifikat och B-körkort är ett krav.

Att jobba på Assemblin
Assemblin Ventilation är en del av Assemblin som är ett av Sveriges största installationsföretag. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Dessutom tycker vi att man ska ha roligt på jobbet. Det har vi.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Servicechef Tommy Nilsson, 010-202 8319, eller Kylansvarig Stefan Rosander, 010-202 8364.

Samtal från karriärs- och rekryteringssajter undanbedes!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (37 dagar kvar)