Konstruktör till Assemblin Ventilation i Malmö

Konstruktör till Assemblin Ventilation i Malmö

Vi behöver nu förstärkning av en lyhörd lagspelare!

Som konstruktör på Assemblin Ventilation i Malmö kommer du att jobba i ett team med fem andra konstruktörer i ett entreprenördrivet bolag. Vi är med i tidiga skeden och gör konstruktionsförslag i anbudsfasen, för att sedan färdigställa underlag till bygghandling i samråd med kollegor och övriga projektmedlemmar.

Vem söker vi?

Du är ingenjör från högskola eller YH-utbildning inom VVS eller energi och med minst två års erfarenhet av projektering/konstruktion av installationer.

Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska i både tal och skrift och har erfarenhet av att rita i Revit. Har du erfarenhet av energiberäkning och energiutredningar är det meriterande.

Du är noggrann och har ett ekonomiskt intresse av att föreslå konstruktioner som bidrar till effektiv energianvändning och ökad lönsamhet i projekten.

Kontaktytorna är många, både internt och externt så att du gillar människor och relationer är en förutsättning för att du ska trivas. Eftersom du förväntas åka ut på projekten regelbundet behöver du också ha körkort.

Jobbet

Som konstruktör hos oss kommer du arbeta med design, konstruktion och beräkning av ventilationssystem. Du kommer tillsammans med handläggande konstruktör ta fram tekniska lösningar och beskrivningar utifrån kundkrav, lagar och regler.

Vi har många spännande projekt på gång och du kommer vara delaktig i flera olika projekt- från uppstart till överlämning till kund. I arbetet ingår även att förbereda för materialinköp samt vara ett bollplank mot våra montörer.
Mer info
Kontaktperson Jon Pettersson
Telefon 0104527291
Email Mejla Jon Pettersson
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (34 dagar kvar)