Ledande montörer till Nya Sjukhusområdet Malmö

Ledande montörer till Nya Sjukhusområdet Malmö

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1 500 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Detta är NSM-projektet

Vid Skånes Universitetssjukhus i Malmö genomförs omfattande moderniseringar för att möta framtidens krav. Som en del i omvandlingen har Skanska fått uppdraget att bygga två nya sammanlänkande vårdbyggnader på totalt ca 106 000 kvm. De nya byggnaderna ska innehålla vårdrum, operationssalar, mottagningar och intensivvårdrum. Det blir hållbara och moderna byggnader som ska erbjuda vård i världsklass, vilket naturligtvis kräver komplexa installationer.

Assemblin har i samverkan med andra entreprenörer fått installationsuppdrag inom värme, sanitet, medicinska gaser, ventilation, styr- och övervakning samt el inklusive larm och tele. Vårt uppdrag i projektet sträcker sig fram till 2024. Energikraven är i enlighet med Miljöbyggnad guld och ambitionen är att nå Miljöbyggnad silver för vårdbyggnaderna.

Din roll som Ledande Montör

Vi söker dig som är en erfaren VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör på Nya Malmö Sjukhus arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer i det viktigaste bygget i Malmö. Tjänsten avser heltid med placering på vårt projekt Nya Sjukhusområdet Malmö. Som montör rapporterar du till en projektledare. Projektet kommer att vara extremt lärorikt för alla som är delaktiga. Då projektet löper fram till 2024 finns förstås goda möjligheter att utvecklas och växa i organisationen under tiden.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi söker som idag är etablerad förstemontör och är van att driva stora projekt. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering enligt anvisningar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hantera redskap enligt anvisningar
  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
  • Vara delaktig i möte
  • Hantera uppkommande situationer enligt rutiner
  • Följa policys och riktlinjer
  • Utföra elarbeten enligt våra riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-03-15. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Projektchef Mats Fredriksson Egleus, tel. 010-475 12 92.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Mats Fredriksson
Telefon 0708788160
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (14 dagar kvar)