Assemblin Malmö Sprinkler söker servicemontörer

Assemblin Malmö Sprinkler söker servicemontörer

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,2 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Din roll som sprinklermontör service

Som sprinklermontör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra välutbildade sprinklermontörer inom service. Tjänsterna avser heltid med placering i Malmö.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är erfaren sprinklermontör eller med likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från sprinkler. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-05-01. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Benjamin Andheden tel. 010-475 14 13.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Benjamin Andheden
Telefon 073 231 99 69
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (19 dagar kvar)