Ansvarsmontör till den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde

Ansvarsmontör till den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,2 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Din roll som montör

Assemblin VS i Malmö är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är ansvarsmontör till den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde, ett projekt som kommer pågå under minst fyra år. Som ansvarsmontör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer. I detta projektet kommer du vara en av flera ansvarsmontörer som har till uppgift att leda ditt lag i att utföra en del av projektet.

Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Malmö. Som ansvarsmontör samarbetar du och rapporterar kontinuerligt till ansvarig projektledare.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad och erfaren VS-montör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst som ansvarsmontör. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har intresse av att utveckla dina kunskaper och att du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. Du har hög social kompetens och god förmåga att skapa förtroende. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2019-11-30. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Mats Fredriksson Egleus
Telefon 010-4751292
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin VS
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)