Entreprenadingenjör Assemblin El Malmö

Entreprenadingenjör Assemblin El Malmö

Vill du spela i vårt A-team?
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu två entreprenadingenjörer med inriktning kalkylering & inköp vår installationsverksamhet i Malmö.

Vi söker
Dig med genuint intresse av att göra affärer och anser att kunden ska vara i centrum. Du har branschkännedom och gärna tidigare erfarenhet av kalkylering och inköp. Elteknisk utbildning är ett krav. För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ, strukturerad, ansvarstagande, kundorienterad och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt tillsammans med medarbetare och externt bland kunder. Du arbetar självständigt men med stöttning av Kalkylchefen, som även blir din närmsta chef.

Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Inom företaget är rollen som entreprenadingenjör en av våra nyckelroller, du är företagets ansikte utåt och kontaktperson i kalkyl och offertfrågor, och du bistår ledningen med förslag till beslut i affärshänseende. Vi kan också erbjuda arbetssätt och metoder i branschens absoluta framkant, som gör att du kommer att kunna arbeta mer strategiskt i dina affärer. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett

uppdaterat CV och personligt brev senast 2018-06-30. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Filialchef Niclas Nilsson på nummer 010-472 55 54.

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)