Underhållstekniker till industribageri i Malmö

Underhållstekniker till industribageri i Malmö

2 st Underhållstekniker till stort industribageri

Vi söker två underhållstekniker till vårt moderna bageri i Malmö. Du får efter hänvisning från den tekniska chefen, ansvara för optimalt underhåll av vår utrustning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med de övriga tekniker på fabriken och få ditt eget ansvarsområde på sikt

Du arbetar med teamet.
Du blir en del av ett växande företag, i en stor koncern. Det är en tjänst där du behöver kombinera dina praktiska färdigheter i en online-produktion tillsammans med vårt team av tekniker som jobbar på en 5 veckors plan.
Teamet arbetar i 3-skifts modell (dag, kväll och natt) och även på helgerna. Snitt på arbetsveckan är 38 timmar.
Du kommer också att arbeta med uppföljning och utveckling av systematiskt underhåll genom vårt underhållssystem

Du kommer att ansvara för:
Hög tillgänglighet av produktionslinjen på fabriken.
Bibehålla och utveckla produktionen för att bli mer effektivt.
Säkerställa hög hygien och kvalitet i våra produkter.
Korrekt genomförande enligt våra kvalitetskrav.

Vi söker dig som har:
En bra bakgrund som mekaniker (fräs, svarvare, tig-svets) och grundläggande kunskap i pneumatik. Har du dessutom en grundläggande el-kunskap är detta ett plus.

Det är en fördel om du har erfarenhet från en liknande tjänst, företrädesvis inom livsmedelsindustrin. Din personlighet och dina personliga egenskaper kännetecknas av synlighet, deltagande i dagliga sysslor, konstruktiv dialog och god samarbetsförmåga.

Det förväntas att du kan arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat med en god allmän förståelse. Vi värdesätter samarbete i hela organisationen, så du bör ha god kommunikationsförmåga, kunna utveckas i en arbetsmiljö med högt tempo, där det ofta är många bollar i luften. Som person är du resultatinriktad och är bra för att hålla fokus på dina deadlines - slutligen är du initiativrik, envis, engagerad och har ett gott humör.

Du erbjuds spännande utmaningar i ett sunt och tillväxtorienterat företag. Du har möjlighet att skapa betydande synliga resultat och växa både personligen och professionellt. Vi har en god och informell miljö, med högt i taket.
Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift samt ha god datorvana.

Är du vår nya produktionstekniker?
Skicka in din ansökan, CV och referenser så snart som möjligt via e-post till: Sebastian.bisdorf@aryzta.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aryzta Bakeries Nordic AB grundades som ett litet familjeföretag 1915 men var sedan 1998 del av en amerikansk koncern som hette Fresh Start Bakeries (FSB). År 2010 förvärvdes FSB av Aryzta AG som är en av världens största koncern inom bageribranschen med tillverkning i samtliga världsdelar. Aryzta Bakeries Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige (Stockholm och Malmö) som bland annat producerar hamburgerbröd till McDonalds till den svenska, norska och danska marknaden.