Trafikplanerare tåg till Arriva Malmö

Trafikplanerare tåg till Arriva Malmö

Vill du planera och optimera spårtrafik hos en av Sveriges ledande trafikföretag? Vill du ha ett utmanande arbete där du arbetar med avancerad planering med många variabler?
Då kanske du är Arrivas nya trafikplanerare tåg? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som trafikplanerare tåg tar du fram attraktiva och kundorienterade tidtabeller i samverkan med våra uppdragsgivare, kommuner och andra trafikföretag för vår tågtrafik på Pågatågen och Östgötapendeln. Tidtabellerna som tas fram ska möjliggöra kostnadseffektiva fordonsomlopp, tjänster och scheman. Arbetet inkluderar även trafikanpassningar till Trafikverkets banarbeten. Du kommer också vara delaktig i arbetet med anbud för nya tågtrafikavtal.
Till din hjälp har du planeringsverktyget Hastus.
Du samordnar vårt arbete med arbetstagarorganisationer och trafikområdet som är delaktiga i hela planeringsprocessen, allt för att fånga erfarenheter, skapa god arbetsmiljö och attraktiva scheman för våra medarbetare.
Arbetet kräver stor noggrannhet och förändringsbenägenhet. Du har kontroll över många detaljer, samtidigt som du har förmågan att se helheten. Du får ett individuellt ansvar, fungerar i grupp och samarbetar med kollegor och andra avdelningar inom Arriva.
Resor i tjänsten kan förekomma.
Du kommer vara placerad i Malmö.

Din bakgrund

Du har relevant utbildning, gärna med inriktning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har lätt att samarbeta med andra, är van vid att ta en ledande och drivande roll och att arbeta i projektform. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. Du arbetar obehindrat i MS Office.
Kunskaper i planeringsverktyget Hastus eller motsvarande planeringssystem är meriterande. Erfarenhet från branschen är meriterande.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför kvinnliga sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Arriva

Med fokus på våra resenärer
Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka.

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Hoppas att du vill vara med på vår resa.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.