Vi satsar och söker nu en

Säljare / Fältsäljare 
Malmö

Som säljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot våra kunder, som är återförsäljare inom bygghandeln. Tillsammans med dem kommer du också besöka våra slutkunder. I rollen som säljare förväntas du att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer.

Distriktet omfattar Skåne, Småland, Blekinge och Öland, du utgår från hemmakontor. Lämplig bostadsort är Malmö med omnejd, viktigast dock är att du är rätt person för denna tjänst.

 

"Jag valde att söka tjänsten på Arne Thuresson för att jag ville komma till ett mindre bolag med kortare beslutsvägar där jag kan vara med och påverka verksamheten. Vi är en platt organisation som har väldigt mycket fokus på kund och affär. Vår framtidsvision är att bli våra kunders och medarbetares första val.

Vi har en lyhörd och familjär stämning där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål, och har roligt på vägen dit."

- Jesper Sternhoff, försäljningschef

 

Din profil
Vi vill att du som söker rollen som säljare har dokumenterad säljerfarenhet av uppsökande försäljning inom byggbranschen och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi ser också att:

  • Du är självgående, uthållig, strukturerad och en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Erika Augustsson, 040-66 06 722, och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Bygg & Hantverk, Snickare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!