Koordinator inom marknadsföring till Arjo i Malmö

Koordinator inom marknadsföring till Arjo i Malmö

Vill du arbeta med marknadsföring i en dynamisk och internationell miljö? Sök uppdraget som marknadskoordinator till Arjo i Malmö!

Drivs du av att arbeta i en koordinerande roll inom både digital och traditionell marknadsföring? Som marknadskoordinator hos Arjo i Malmö får du möjlighet till en varierande roll inom marknad och sälj för Arjos nordiska organisation. Här får du arbeta med koordinering av aktiviteter, kampanjer, digitala kanaler, broschyr- och produktmaterial och sociala medier i en fartfylld miljö med många kontaktytor!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Dina arbetsuppgifter

Som marknadskoordinator är du den lokala kontakten för marknadsföring, kommunikation, varumärke och CVI ("Company Visual Identity") mot marknads- och kommunikationsavdelningen för den nordiska organisationen innefattande Sverige, Norge och Danmark. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:
 • Implementera marknadsplaner och samordna lokala marknafsföringsinitiativ.
 • Vara delaktig i planering och koordinering av event, konferenser, utställningar, workshops etc.
 • Genomföra reklamkampanjer och kommunicera kampanjmål, tidsplaner och leveranser till säljteamet samt ge instruktioner för användning eller marknadsföring.
 • Utarbeta lokala kampanjer och publicera i digitala kanaler, t ex på sociala medier och hemsidor.
 • Vara delaktig vid planering, genomförande och utvärdering av produktlanseringar och marknadsaktiviteter.
 • Bevaka spårningssystem för marknadsföringskampanjer och online-initiativ.
 • Säkerställa kampanjinnehåll i enighet med riktlinjer för branschen.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start i början av februari 2023. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med god möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är Arjos huvudkontor i Malmö och du tillhör den nordiska organisationen. Du har många kontaktytor och samarbetar nära säljchefer och säljteam för de nordiska länderna, dvs Norge, Sverige och Danmark. Du rapporterar till VD:n för norden.

För att få en god introduktion till uppdraget ser vi gärna att du har möjlighet att resa till de nordiska länderna vid enstaka tillfällen.

Våra förväntningar

För rollen som marknadskoordinator söker vi dig som har:
 • En bakgrund inom traditionell och digital marknadsföring, antingen från studier och/eller arbetslivserfarenhet.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office och erfarenhet av InDesign.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska. Har du kunskaper i norska eller danska är det ett plus.
Då rollen innebär många kontaktytor tror du att du trivs i en kommunikativ roll där du får interagera med olika funktioner inom organisationen. Du har förmåga att hantera och växla mellan parallella uppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt då rollen är varierande och bred. Vidare motiveras du av att ta initiativ till att driva arbetet framåt likväl som att du skapar goda arbetsrelationer.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Email Mejla Rebecca Andersson
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/