Verkstadstekniker

Verkstadstekniker

Arjo är ett globalt företag med svenskt arv, där en internationell miljö drivs av en svensk ledarkultur. Som företag sätter vi människan först i allt vi gör, våra Arjo-medarbetare är våra partners i vårt uppdrag att förbättra liv.

Upptäck utmanande och givande karriärmöjligheter inom olika funktioner i vår globala organisation.

Vill du vara med och skapa en bättre global vårdmiljö? Nu har du din chans!

Arjo söker nu en Verkstadstekniker till produktutvecklingen i Malmö. Som Verkstadstekniker kommer du att ingå i en modern och dynamisk grupp på ca 25 personer som arbetar med innovation och nyutveckling av vårt produktsortiment.

Du kommer att jobba i prototypverkstaden där du har till uppgift att tillverka prototyper tillsammans med avdelningens ingenjörer. Du kommer t.ex. att fräsa, svarva och svetsa fram förstklassiga prototyper som är en viktig del av utvecklingsarbetet av nästa generations produkter.

Du ser till att maskinerna fungerar och att material finns hemma. Du planerar ditt arbete och ser till att verkstaden är i bra skick och i bra ordning.

Kvalifikationer

Du har minst 10 års erfarenhet av verkstadsarbete och dokumenterad erfarenhet av fräsning, svarvning och svetsarbete (MIG, MAG, TIG, Gas, Pinn). Du har erfarenhet av 5S och har ett strukturerat arbetssätt.

Verkstaden har en omfattande utrustning med bland annat 3D-printer och en rad maskiner för metallbearbetning, svetsning m.m.

Du behöver behärska följande:
  • svetsmetoder som MIG/MAG/TIG/Gas/Pinn
  • arbete med skärande bearbetning av ämnen i svarv/fräs
  • bockning av metaller
  • efterbearbetning som slipning, gradning, etc.
  • orientera dig på och förstå ritningar/skisser
  • ha god datorkunskap (och gärna i CAD/CAM )
Det är meriterande om du har en gymnasial teknisk utbildning inom exempelvis maskinteknik eller motsvarande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du som person är strukturerad och välorganiserad. Du ser lösningar där andra ser problem och gillar utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som har lätt att samarbeta och att kommunicera med andra personer.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett lönsamt världsledande medicintekniskt företag där du kommer att arbeta med produkter som tillför ett mycket stort värde för såväl vårdtagare, vårdgivare som finansiärer av vården. Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Malmö.

Ansökan

Allt vi gör - gör vi med människor i fokus. Vi motiveras av de behov och utmaningar våra kunder står inför och vår drivkraft är våra medarbetare som bryr sig om att skapa bästa möjliga resultat.

För dig som har en passion att förbättra för andra, väntar en givande karriär hos Arjo. Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Arjo med Lernia Bemanning. För att kvalitetssäkra Lernias rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via www.lernia.se och inte via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varit, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi använder oss av ett personlighetstest i urvalsprocessen. En länk till testet skickas ut per mail efter att du sökt tjänsten.

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Peter Sandqvist, peter.sandqvist@lernia.se. Du är också välkommen att kontakta rekryterande chef, Björn Hoveman, 010-335 45 69 om du har frågor om tjänsten.

Bakgrundskontroller kan komma att utföras.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Materialteknik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.