Accountant till Arjo

Accountant till Arjo

På Arjo är vi engagerade i att förbättra vardagen för personer som drabbas av nedsatt rörlighet och åldersrelaterade hälsoutmaningar. Med produkter och lösningar som garanterar ergonomisk patienthantering, personlig hygien, desinfektion, diagnostik och effektiv förebyggande av trycksår och venös tromboembolism hjälper vi vårdpersonal över hela världen att ständigt höja standarden för säker och värdig vård. Arjo har över 6 000 anställda över hela världen och kunder i över 60 länder. Arjos huvudkontor ligger i Malmö, Sverige.

Arjo är ett globalt företag med svenskt arv, där en internationell miljö drivs av en svensk ledarkultur. Som företag sätter vi människan först i allt vi gör, våra Arjo-medarbetare är våra partners i vårt uppdrag att förbättra liv.

Vad erbjuds du?

Är du i början av din karriär som ekonom och vill ta nästa steg tillsammans med ett härligt team har vi nu rollen för dig! Arjo AB tog hem redovisningen till huvudkontoret i Malmö 2018 och nu erbjuds du att vara med på denna fortsatta resa. Redovisningsteamet för de svenska bolagen består i dagsläget av fyra personer som tillsammans med dig fortsätter att driva arbetet med att utveckla denna avdelning.

Huvudkontoret är beläget i fina lokaler i centrala Malmö, ett stenkast från centralen, och du rapporterar till Accounting Manager.

Arjo söker efter rätt person till ett trevligt klimat med framåtanda där du tillsammans med dina kollegor Lina och Linn kommer ha totalansvaret för de svenska bolagens löpande arbete:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Delaktighet kring bokslut
  • Behjälplig vid övriga administrativa uppgifter
Vem söker vi?

Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet inom yrket och har god förståelse för redovisning. Kanske sitter du som redovisningsassistent eller jr redovisningskonsult på byrå idag och vill ta klivet in på en ekonomiavdelning. Du trivs i en entreprenöriell miljö där alla hjälps åt och tar tag i det som behöver göras. Du är serviceminded och strukturerad och ser alltid laget före jaget. Det är meriterande om du kan norska och danska regler men detta är inget krav.

Det här är rollen för dig som är prestigelös och trivs i en miljö där inte alla processer och rutiner är satta. Där grundtanken är att man tillsammans sätter dessa.

Har vi fångat ditt intresse?

Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Arjo AB med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se eller Per Cato 0703009729, per.cato@mpya.se

Allt vi gör - gör vi med människor i fokus. Vi motiveras av de behov och utmaningar våra kunder står inför och vår drivkraft är våra medarbetare som bryr sig om att skapa bästa möjliga resultat.

För dig som har en passion att förbättra för andra, väntar en givande karriär hos Arjo. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (18 dagar kvar)