Truckförare sökes till däcksäsong i Malmö

Truckförare sökes till däcksäsong i Malmö

Om tjänsten

Arena Personal söker för kunds räkning en truckförare till ett kortare uppdrag som sträcker från 22/4 - 3/5. Kunden är en större bilfirma i Malmö och truckkörningen kommer ske på deras lager för att förflytta däck.

Arbetstiderna kommer variera mellan att ena veckan vara 05:45-13:15 och andra veckan 12:45-20:15 måndag-fredag och tjänsten är en visstidsanställning på heltid. Du behöver kunna arbeta hela perioden utan avbrott för att vara aktuell för tjänsten då uppdraget är under högsäsong för vår kund.

Det finns goda möjligheter till förlängning hos annan kund efter periodens slut.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren truckförare som kan uppvisa giltigt truckkort för B1 och B2. Som person ska du ha enkelt för att ta instruktioner och vara en lagspelare då hela arbetsstyrkan måste arbeta tillsammans för att hålla rätt tempo och ge kunderna en bra service.

Vi erbjuder

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Om du anser att tjänsten låter intressant och du uppfyller kraven är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss