Extrajobb på stort sminkföretag sökes omgående

Extrajobb på stort sminkföretag sökes omgående

Om tjänsten

Arena Personal söker för kunds räkning extraarbetare till företagets produktionsavdelning. Företaget är ett kosmetikaföretag där arbetsuppgifterna är varierande och innefattar montering av produkter och kosmetikaställ, etiketthantering/tryck, städ och paketering.

De möjliga arbetstiderna är måndag till fredag mellan 07.30 och 16.00.

Observera att tjänsten endast går att söka om du innehar en annan sysselsättning på minst 50 %. Det kan antingen vara i form av studier eller annat arbete. Ansökningar som inte fyller dessa krav undanbedes då de inte kommer behandlas.

Du behöver även kunna vara tillgänglig för utbokning ca 2-3 gånger per vecka för att vara aktuell för tjänsten. Det finns inget garanterat antal pass man blir bokad på, men vi eftersträvar att ha en lite mindre "extrapool" för att personerna enklare ska komma in i arbetsuppgifterna och få större chans att bli bokad på pass.

Din profil

Tjänsten kräver att du är stresstålig men samtidigt noggrann då produkter vid tillfällen forslas på löpande band. Att vara fingerfärdig och ansvarstagande är till din fördel för att klara av arbetet på ett bra sätt. Som person bör du vara villig att lära dig nya saker, vara lyhörd och effektiv.

Ansökan

Vi söker flera personer för samma tjänst med upplärning omgående. Låter detta intressant är du varmt välkommen in med din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss