Student till uppdrag som konsultchefsassistent

Student till uppdrag som konsultchefsassistent

Om tjänsten

Om tjänsten
Arena Personal söker nu förstärkning av en Konsultchefsassistent till vårt Malmökontor.

Studerar du personalvetenskap, ekonomi, beteendevetenskap eller motsvarande och har minst ett år kvar av dina studier? Söker du ett meriterande deltidsjobb där du kan skapa en bra grund inför arbetslivet efter din examen? Vill du arbeta och skaffa dig erfarenhet inom bemanningsbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Din profil
Som Konsultchefsassistent kommer du att bli en viktig del av Arena Personals kontor, vilket innebär att du stöttar konsultcheferna i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av uppföljningar, tidsrapportering, bokningar, bemanningsarbete, stöd vid rekryteringar, referenstagningar samt annat vanligt förekommande administrativt arbete.

Du kommer att bli deltidsanställd och arbeta enligt överenskommet schema. Uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns det mycket goda möjligheter för fortsatt utveckling inom Arena Personal. Vi ser gärna att du kan arbeta ca 20 timmar/vecka.

Ditt strukturerade sinnelag kombinerat med din serviceinriktade och ansvarstagande personlighet kommer att göra att du trivs utmärkt i din nya roll hos oss. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga är detta din rätta arbetsplats. Arbete kan förekomma både i Malmö och Helsingborg. Möjlighet att låna firmabil finns vid dessa tillfällen

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.