Renrumsoperatörer sökes till företag i Limhamn

Renrumsoperatörer sökes till företag i Limhamn

Om tjänsten

Till kund i Limhamn söker vi nu ett flertal renrumsoperatörer för inhyrning med stora möjligheter till vidare anställning hos företaget i nästa steg.

Företaget behöver nu stärka upp sin produktionsavdelning med renrumsoperatörer inom fyllning- och förslutning som ingår i avdelningen Bulk Production.

Avdelningen Bulk Production ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer

Företaget arbetar enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler. Arbetet är idag förlagt till 2-skiftsarbete.

Du erbjuds ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår
  • Aseptisk fyllning och förslutning av läkemedel
  • Fyllning och förslutning av nasala/orala läkemedel
  • Provuttag, IPC analyser under tillverkningen
  • Städning av renrum
  • Framtagning material samt packning av tillbehör till tillverkning
  • Dokumentering av arbetet
  • Back Up för städ, disk och tvätt av renrumskläder
  • Förbättringsarbete på avdelningen
Din profil

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete, dator och maskinteknisk vana eller någon form av förbättringsarbete (LEAN).

Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en tillgång.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, hålla fler bollar i luften och har en öppen och positiv inställning. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på företaget.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss