Regionchef för fältsäljare i Skåne

Regionchef för fältsäljare i Skåne

Om tjänsten

Vi söker nu en regionchef för fältsäljare i Skåne för uthyrning till ett nationellt stort företag. Tjänsten är ett vikariat under ett års tid med start så snart som möjligt.

Specialistprojekt, personal och regionalt ansvar
Som Regional Försäljningschef för Skåne kommer du att hantera operationella planer, leverera specialistprojekt med stor betydelse verksamhetens framgång och identifiera fortsatta utvecklingsmöjligheter och områden. Du kommer även att coacha sju medarbetare samt leda deras säljaktiviteter och dagliga arbete. Du arbetar för att nå bästa möjliga säljresultat inom din region, och kommer även att ha stort inflytande i utvecklingen av våra processer kring sälj, marknadsföring, distribution och kundbearbetning.

Din profil

Du har en förmåga att inspirera och engagera både kunder och medarbetare och du drivs av att utveckla både människor och affärer. För att lyckas - och inte minst trivas - i rollen är det också viktigt att du är nyfiken, driven och öppen. För att inte nämna ansvarstagande, lösningsorienterad och kommunikativ. Och självklart förstår du vikten av långsiktiga relationer

Du har en högskoleutbildning, några års relevant arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av förhandlingar. Och du har gärna även erfarenhet från att med personalansvar leda säljkårer inom dagligvaruhandeln. En marknadsekonomisk utbildning från IHM samt kunskap om marknadsföring är meriterande. Upparbetade kundrelationer med butiker i Skåne är något som värderas högt, liksom din kännedom om daglivaruhandeln. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och du arbetar obehindrat i Excel, Word och Power Point. Och självklart bor du i Skåne och du utgår från ditt hem.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss