Kundansvarig säljare till Arena Personal

Kundansvarig säljare till Arena Personal

Om tjänsten

Är det viktigt för dig att arbeta för ett varumärke och en verksamhet du kan vara stolt över? Vill du arbeta i en framgångsrik koncern med goda möjligheter till personlig utveckling? Vi är nu redo att ta nästa steg för att ytterligare främja vår positiva utvecklingstakt inom Arena Personal i Skåne och söker därför en Kundansvarig säljare med utpräglat affärssinne till vårt härliga bemanningsteam som sitter på vårt centralt belägna kontor i Malmö.

Du som söker kan antingen vara en driven junior säljare med näsa för affärer och vilja att alltid prestera på toppen av din förmåga eller en senior säljprofil med ett utpräglat nätverk inom näringslivet och gedigen erfarenhet av komplexa bemanningsaffärer. Det absolut viktigaste för oss är att du har en personlighet som passar in i vårt team, ser potentialen i vår koncern och delar dess värderingar, Personlig Engagerad och Professionell. Arena Personal är en del av Arenakoncernen tillsammans med Arbetslivsresurs, Impact och World Class. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Hälsa & rehabilitering, Karriär & omställning samt Bemanning & Rekrytering.

Arena Personal är specialister på bemanning och rekrytering. Hos oss finns intern kompetens från flertalet tjänsteområden och branscher, som säkerställer att rätt person är på rätt plats - såväl när det kommer till kortare bemanningslösningar som vid rekrytering av nyckelpersoner. Arena Personal är verksamma i hela landet från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi är medlemmar i Almega bemanningsföretagen, har kollektivavtal och är en trygg och seriös arbetsgivare med fokus på varje individs potential.

Som Kundansvarig hos oss erbjuds du en omväxlande roll i ett företag med korta beslutsvägar och en atmosfär präglad av engagemang, glädje och kreativitet. I rollen kommer du att driva regionens nykundsbearbetning likväl som utveckla och vårda våra befintliga kunder. Du bokar och genomför kundbesök, arbetar med prospektering och bearbetning av potentiella kunder, bygger upp kontaktnät inom näringslivet i Skåne i stort så väl som inom befintliga kunders organisationer, räknar på affärer skriver offerter samt avtal, genomför kundaktiviteter etc.

Rollen innefattar löpande tätt samarbete med våra Konsultchefer och Bemanningsansvariga för att säkra kvalité i våra affärer. Stöd i arbetet fås från så väl våra fantastiska medarbetare på Malmökontoret som från övriga kollegor runt om i landet.

Din profil

Som person är du van att hålla en hög aktivitetsnivå samt är naturligt engagerad och förtroendeingivande. Du agerar alltid professionellt i möte med kunder och ser det som en självklarhet att alltid leverera skriftliga underlag så som offerter och avtal med god kvalitet. För att lyckas bra i rollen bör du vara utåtriktad, övertygande och nätverkande samt van att använda telefonen som verktyg. Du behöver känna dig bekväm med att hålla personliga möten med kunder för att vinna förtroende. Vidare har du mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god dator- och systemvana. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2018-09-21. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. För frågor och ytterligare information hänvisas till Gruppchef Ulf Welander, 073-432 19 54.
Mer info
Kontaktperson Ulf Welander
Telefon 073-432 19 54
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss