Flitiga studenter sökes till extraarbete på kosmetikaföretag

Flitiga studenter sökes till extraarbete på kosmetikaföretag

Om tjänsten

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier och vill arbeta extra? Avdelningen Produktionen består av två avdelningar; Linan & Paketering. Linjeproduktionen är en löpande band-funktion där olika produktionslinjer innefattar olika moment för att färdigställa en produkt. Ex tryck på produkter/sammansättning av komponenter. Paketeringen behandlar att packa exempelvis pennor och även märka produkter/askar odyl med etiketter.
Returhanteringen kontrollerar och återställer produkterna utan att förseglingen bryts. Ev. klisterlarm tas bort och produkten packas tillbaka i sin ytterförpackning.

Din profil

Pysslig/Fingerfärdig - arbetar med händerna hela tiden.
Viljan att lära - ska vara öppen för att lära sig nya uppgifter.
Lyhörd - behöver kunna ta till sig information och komma ihåg den.
Stresstålig - Det är ofta många saker som händer samtidigt. Då behöver man exempelvis dels hålla koll på bandet samtidigt som den utför en annan uppgift.
Effektiv - Eftersom det går på löpande band krävs det ett effektivt arbetssätt där man på ett systematiskt sätt kan utföra uppgifterna i den takt som krävs för att nå det uppsatta resultatmålet.
Driftig och ansvarstagande - vilja arbeta och göra bra ifrån sig och ta ansvar för att saker blir gjorda i tid
Noggrann - Varje produkt ska vara identisk enligt mall.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.