Flitig extrapersonal sökes för lagerarbete

Flitig extrapersonal sökes för lagerarbete

Om tjänsten

Arena personal söker för kunds räkning flitig extrapersonal för lagerarbete. Arbetsuppgifterna innefattar orderplock och packning där systemet pick-by-voice används (ett headset med röststyrning istället för att gå efter en orderlista). Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00 - 16.30 och du som extraanställd behöver kunna arbeta heldagar för att vara aktuell.

Det är krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta kan innefattas av studier eller ett annat arbete, men ansökningar som inte uppfyller detta krav kommer EJ behandlas.

Från Arena Personals sida ses helst att du har möjlighet att arbeta i snitt minst 2 gånger i veckan.

Din profil

Vi ser gärna att du är en framåt och arbetsvillig person som inte är rädd för att ta i. Du behöver fungera i grupp men samtidigt ha förmågan att vara självständig i ditt arbete. För att passa till tjänster bör du vara noggrann, effektiv i ditt arbete och driftig. För att få tjänsten krävs även att du är ordningssam och kan vara tydlig i din kommunikation med konsultchefen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och det är flera tjänster som ska tillsättas. Om du tycker detta låter intressant; tveka inte att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss