Erfaret lagerproffs sökes för kunds räkning

Erfaret lagerproffs sökes för kunds räkning

Om tjänsten

Nu söker Arena Personal ett lagerproffs för kunds räkning med placering i Malmö. Initialt är tjänsten tilltänkt på företagets orderplocksavdelning där systemet pic-by-voice används, men rotation kan komma att ske till lagrets andra avdelningar som innefattar truckkörning i ett senare skede.

Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 8.00-16.30.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlänging i ytterligare 6 månader.

Din profil

Arena Personal söker dig som är ett lagerproffs med erfarenhet av orderplock och lagerarbete. För att passa in behöver du trivas i en lagermiljö med högt tempo och ha förmåga att arbeta snabbt men strukturerat. Att ha truckkort och erfarenhet av truckkörning (främst A2 och B3) är inget krav, men högt meriterande då det kan komma att ske roteringar mellan lagrets olika avdelningar.

Vi ser gärna att du är en lättsam person som har enkelt för att arbeta i grupp, men samtidigt inte har problem att arbeta självständigt på ett effektivt sätt när arbetet kräver det.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss