Arena Personal söker konsultchef till Malmö

Arena Personal söker konsultchef till Malmö

Om tjänsten

Till kontoret i Malmö söker vi en konsultchef, som vill bli en del av vårt framgångsrika bolag.

Som konsultchef ansvarar du för hela bemanningsprocessen, vad gäller både rekrytering och personalansvar. I din roll har du daglig kontakt med kandidater, konsulter och kunder.
Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer, gör referenstagningar och arbetar med merförsäljning. I rollen arbetar du också med daglig administration i vårt system Intelliplan.

Att få individer i arbete eller utbildning är huvudsyftet med många av våra insatser i koncernen.
Läs gärna mer om vår koncern och våra systerföretag på www.arenakoncernen.se.

Din profil

Du har minst två års relevant arbetslivserfarenhet inom t.ex. bemanning, karriärvägledning eller arbetsledning med personalansvar.

Vi ser helst att du har erfarenhet från bemanningsbranschen, och har jobbat som konsultchef.
En stor del av arbetet innebär att matcha kandidater med uppdrag hos kunder. Det är därför viktigt att du är en god lyssnare, kan analysera och vara lyhörd utefter kundens behov.

Du tycker det är roligt att skapa relationer, samt är förtroendeingivande och trygg i dig själv. Vidare har du ett affärsmässigt sätt och kan fatta professionella beslut vad gäller avtal och villkor.
Du är även en lösningsorienterad, prestigelös och drivande person, som gillar utmaningar.

Mycket god datorvana är ett krav, liksom god förmåga att formulera sig i tal och skrift. Eftersom det ingår att göra kund- och konsultbesök i tjänsten är det också viktigt att ha B-körkort och tillgång till egen bil. Arbete kan även förkomma på vårt kontor i Helsingborg så du behöver vara flexibel.
Akademisk examen är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen. Vi sitter i lokaler bara ett stenkast i från köpcentrat Caroli vilket vi delar med vårt systerföretag Arbetslivsresurs.
Tjänsten är en heltidstjänst, som inleds med en provanställning i sex månader.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Intervjuer kommer att ske med start i mitten på augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Mohlin
Telefon 070-8401574
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet, och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Arena Personal ingår i Arenakoncernen som består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact, World Class och ALEA, som tillsammans erbjuder långsiktiga anpassade lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & Rekrytering, Hälsa & Rehabilitering samt Karriär & Omställning. För att passa in hos oss i Arenakoncernen bör du dela våra värderingar som är personlig, engagerad och professionell.