Flexibla medarbetare till Arena Servicegrupp

Flexibla medarbetare till Arena Servicegrupp

Om tjänsten

Arena Personal söker nu fem konsulter som kommer vara del av vår nysatsning Arena Servicegrupp. Gruppen kommer fungera som en flexibel och mobil arbetsstyrka med syfte att täcka arbetstoppar och frånvaro hos i stort sett alla våra kunder. T.ex. kan det innebära trädgårdsarbete på sommaren, däckskifte på hösten och terminalarbete på vintern. Servicegruppens styrka är inte nödvändigtvis att de är bäst på något specifikt, men bra på allt.

Som anställd i Arena Servicegrupp kommer arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter att variera. Därför ställer vi höga krav på flexibilitet och prestigelöshet men vi backar också upp det med kontinuerlig kompetensutveckling och en nära dialog med våra konsultchefer.

Vi söker därför flexibla personer med bred erfarenhetsbakgrund och med en hög grad av servicekänsla. Om du är en driven mångsysslare som med prestigelöshet kan och vill ta dig ann varierande arbetsuppgifter, sök idag!

Har du har anställningsstöd från Arbetsförmedlingen så låt det framkomma i ansökan.

Din profil

För att vara aktuell till tjänsten ska du uppfylla följande krav:
  • B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Meriterande för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av ambulerande tjänst.
  • Säker skog
  • Truckkort
  • Heta arbeten
  • Säkerhet på väg
  • Mobila arbetsplatsformar
  • Utbildning i ställningsbyggnad
  • C/CE/YKB/ADR
Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är specialister på bemanning och rekrytering. Hos oss finns intern kompetens från flertalet tjänsteområden och branscher, som säkerställer att rätt person är på rätt plats - såväl när det kommer till kortare bemanningslösningar som vid rekrytering av nyckelpersoner. Arena Personal är verksamma i hela landet från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi är medlemmar i Almega bemanningsföretagen, har kollektivavtal och är en trygg och seriös arbetsgivare med fokus på varje individs potential.