Fordonstekniker till Malmö

Fordonstekniker till Malmö

Om tjänsten

För kommande uthyrnings och rekryteringsuppdrag söker vi nu dig som är utbildad och har god erfarenhet som fordonstekniker med tunga fordon. Främst gäller det arbete i Malmöområdet.
Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Din profil

Vi vill att du har utbildning med fordonsteknisk inriktning eller att du har förvärvat kunskaper via arbete i fordonsbranschen.
Du behöver ha minst B-körkort och vana av at arbeta med tunga fordon. Har du C och D körkort är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av och kännedom om diagnosverktyg eller om du har till exempel AC-certifiering. Vi vill också att du har god datorvana och det är meriterande om du hanterar engelska.
Du behöver vara initiativrik, noggrann och flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Du ska också trivas med att ta eget ansvar i arbetet och vara en person som gillar och har förmågan att lösa problem.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss