Regionchef Syd

Regionchef Syd

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Din roll
Som regionchef ansvarar du för att utveckla och följa upp apoteken i din region. Genom att coacha och stödja apotekscheferna i deras vardag skapar du de bästa förutsättningarna för att öka försäljningen på apoteken, där vårt viktigaste uppdrag är att främja hälsa hos våra kunder. Ditt uppdrag är att tillsammans med medarbetarna i region syd, öka tillväxt och lönsamhet samt bidra till service och kundbemötande i världsklass.

Till din hjälp har du sju härliga regionchefskollegor som du samarbetar med och träffar regelbundet tillsammans med försäljningschef. Du har personalansvar för apotekscheferna i din region och rapporterar till försäljningschef. Region Syd består idag av 16 apotek som geografiskt sträcker sig från Vellinge och Simrishamn i syd till Helsingborg och Åhus i norr.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet inom retail eller apoteksbranschen. Det är meriterande om du har farmaceutisk bakgrund och har erfarenhet av att leda chefer, men det är inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som med stort engagemang och driv kan utveckla våra apotekschefer och deras apotek. Eftersom ledarskapet är på distans är det extra viktigt att du är kommunikativ, tydlig och kan ge konstruktiv feedback. Genom att dessutom förstå våra kärnvärden; Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansökan
Vi hoppas verkligen att du vill söka det här jobbet. Om det är ett rungande ja på frågan, så vill vi att du ansöker senast 29 februari 2020. Vi kommer att intervjua löpande, så tveka inte att söka det här spännande jobbet på en gång. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringspartner Sofia Lindqvist tel. 072-050 35 73.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 072-050 35 73
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.