Tillverkningsfarmaceut till ApoEx i Skåne

Tillverkningsfarmaceut till ApoEx i Skåne

Är du en farmaceut med beredningskompetens som vill ta nästa steg i din karriär och arbeta med läkemedelstillverkning? Trivs du i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? ApoEx söker nu en tillverkningsfarmaceut till vårt team i Skåne för tillverkning av extemporeläkemedel. Vi tillverkar varje dag ett stort antal cytostatika- och sterila beredningar i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus. Kom och var med på vår resa och gör skillnad i patienters liv!
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i första hand tillverkning av sterila extemporeläkemedel samt cytostatika till inneliggande patienter på sjukhusen i region Skåne. Arbetet kommer vara fördelat mellan två tillverkningsenheter i Malmö och Lund. Som farmaceut befinner du dig nära flertalet av ApoEx processer och vi ser att du inom kort arbetar inom flera ansvarsområden och även är med och utvecklar dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillverkning av cytostatika- och sterila beredningar
  • Ansvara för och utföra de farmaceutiska momenten och kontrollerna i tillverkningsprocessen.
  • Arbeta med tillverkningsföreskrifter och masterdata och utföra arbetsmoment kopplade till GMP-riktlinjer
  • Delta i hållbarhetsutredningar och verksamhetsutveckling
Din profil

Du som söker är:
  • Legitimerad apotekare eller receptarie med extempore-behörighet
  • Du är driven, noggrann men också effektiv
  • Du har ett gediget intresse för beredning, laborativt arbete och trivs i tillverkningsmiljöer
  • Du har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga
  • Du trivs med att arbeta självständigt med förmåga att kunna prioritera och fatta egna beslut
  • Du har ett intresse för förbättring- och kvalitetssäkringsarbete
Vi tror att du som söker som trivs i en miljö som präglas av högt tempo och stark teamkänsla. Det finns goda chanser att påverka din roll och framtida utveckling inom bolaget beroende på vilka dina intressen och starka sidor är. Hos oss får du möjlighet att testa olika områden och vara med att påverka vilka arbetsmoment du trivs bäst med, på grund av detta är det en fördel om du upplever dig själv som flexibel och nyfiken.

Om ApoEx AB

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se/karriar.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.