Farmaceut till ApoEx i Kristianstad

Farmaceut till ApoEx i Kristianstad

Är du en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i din karriär? ApoEx söker nu en farmaceut till att stärka upp vårt team i Kristianstad. Vi arbetar här med läkemedelsservice och tillverkar dagligen även ett stort antal läkemedelsberedningar till inneliggande patienter. Som farmaceut kommer du få arbeta med läkemedelsservice, både av förråd- och läkemedelsautomater samt hantering av vätskevagnar i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus. Du kommer få möjlighet att vara delaktig i andra viktiga ansvarsområden som beredning av cytostatika. Trivs du i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Följ med oss på vår resa!
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som farmaceut har du ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Vi fokuserar på varuförsörjning till privat och offentlig vård och i denna roll har du möjlighet att fånga kundens behov, öka patientsäkerhet och förenkla och förbättra vårdens flöden. Arbetet kommer vara fördelat mellan två enheter, mestadels i Kristianstad och delvis i Hässleholm och du rapporterar till driftchef för läkemedelsservice.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • Ta fram, revidera och underhålla bassortiment i avdelningsförråd och vätskevagnar.
 • Vara kontaktperson för sjukhusens avdelningar som använder våra tjänster samt beställa och packa upp läkemedel i avdelningsförråd på vårdenheterna.
 • Bevaka förbrukningsmönster, säsongsvariationer och terapiändringar för att säkerställa rätt sortiment.
 • Hålla i avstämningsmöten med läkemedelsansvarig sjuksköterska och/eller läkare.
 • Säkerställa god läkemedelshantering inkl. kontroll av hållbarhet och säker hantering av narkotika.
 • Föreslå alternativ till restnoterade läkemedel och stötta vården vid val och ansökning av läkemedelslicenser.
 • Beredning av cytostatika
 • Utifrån företagets behov och ditt intresse utföra andra förekommande uppgifter inom läkemedelsförsörjning, slutenvårdsdos, tillverkning eller kvalitetsgranskning.
Vem är du?

Du som söker är:
 • Legitimerad apotekare eller receptarie med extempore-behörighet
 • Du har ett gediget intresse för läkemedel och kundservice
 • Du är driven, kvalitetsmedveten men också effektiv
 • Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga
Som person ser vi dig ha ett kvalitetstänk och god förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Då rollen också innefattar nära arbete tillsammans med kollegor, partners och kunder är god social och samarbetsförmåga något vi eftersöker. Du trivs både i laborativ och klinisk arbetsmiljö och vill växa individuellt och professionellt på ett företag som strävar efter att förbättra och förenkla vården. Hos oss får du möjlighet att testa olika områden och vara med att påverka vilka arbetsmoment du trivs bäst med och på grund av detta är det en fördel om du upplever dig själv som flexibel och nyfiken.

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se.
Mer info
Kontaktperson Krishan Johansson Haque
Telefon 08-55565029
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)