Säljare/Affärsman med passion för stora fordon

Säljare/Affärsman med passion för stora fordon

Är du affärsdriven, serviceinriktad och har goda kunskaper om entreprenadmaskiner? Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och uthyrning av våra högkvalitativa, begagnade maskiner. Vi kan erbjuda ett fritt, roligt och omväxlande arbete på ett väldigt trevligt företag. Varmt välkommen in med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och uthyrning av våra begagnade entreprenadmaskiner till kunder i hela Sverige. Försäljningen sker över telefon, digitala kanaler och naturligtvis också genom besök. I arbetsuppgifterna ingår planering och genomförande av säljaktiviteter, offerthantering, förhandling och slutligen kontraktsskrivning och uppföljning. Ibland är inbyte av kundens gamla maskin en del av affären och du kommer även vara inblandad i inköp av maskiner. Ditt fokus kommer alltid att vara att lösa kundens situation på ett professionellt och affärsmässigt sätt vilket innebär att du kommer att ha en rådgivande funktion. Ibland är det bästa för kunden att köpa en maskin medan det vid andra tillfällen är bättre att hyra. Vad gäller vår uthyrningsverksamhet hoppas vi att du är mogen att ta en mer samordnande och drivande roll. Successivt kommer du att bygga upp ett allt större kundregister, vilket gör det allt lättare för dig att veta vilka potentiella köpare som finns för varje maskin. Därför söker vi dig som går in i det här långsiktigt.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i din roll som säljare är det viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är bra på att kommunicera, är strukturerad samt drivs av att jobba mot upsatta mål. Du trivs när det händer mycket och du har har modet och nyfikenheten att prova olika idéer för att uppnå resultat. Vi ser även att du behärska svenska och engelska i tal och skrift samt har god datorvana. Vi tror att du redan idag arbetar inom entreprenad, bygg- eller maskinbranschen - och troligen i en affärsinriktad roll.

Om verksamheten

Ammar General Trading är ett familjeföretag som köper, säljer och hyr ut begagnade entreprenadmaskiner av hög kvalitet på en internationell marknad. Bland våra produkter finns bland annat Hjullastare, Grävmaskiner, Dumpers och Vältar. Tack vare en lång erfarenhet, gedigen kompetens, egen verkstad och ett väl upparbetat kontaktnät har vi skapat ett framgångsrikt företag med ett gott renommé på marknaden. Vi sitter i nya trevliga lokaler nära Spillepeng i Malmö.

Vi kommer att behandla ansökningar löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Gerhard Fransson
Telefon 0720 780021
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)