Arbetande arbetsledare - Entreprenadmaskiner

Arbetande arbetsledare - Entreprenadmaskiner

Älskar du att meka med stora maskiner? Vill du dessutom effektivisera arbetssätt, rutiner och metoder och har förmågan att få din personal att växa? Då har vi drömjobbet för dig! Trevliga Ammar General Trading växlar upp och söker en verkstadschef.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ammar General Trading är en etablerad och seriös aktör på marknaden för begagnade entreprenadmaskiner. I vår egna verkstad i Malmö servar vi maskiner avsedda för försäljning och uthyrning. I vårt uppdrag ingår allt från att snygga till maskinerna genom tvättning, blästring, slipning, målning och lackering till att vi felsöker, servar, lagar och byter ut delar på maskinerna. De flesta moment utför vi själva på verkstaden men vi tar även in extern expertis till vissa moment när det krävs. Vi har idag en verkstad med 4 verkstadsarbetare vilka idag rapporterar direkt till vår VD. För att få en bättre struktur vill vi nu anställa en operativ ledare som ges ansvar för hela flödet på verkstaden. Din roll blir att fördela arbetet, skapa rutiner och processer som gör att vi blir ännu mer effektiva i vårt arbete, och som gör oss redo för den expansion vi ser framför oss. Då verkstaden är relativt liten kommer du varva din tid mellan att vara ledare till att själv vara en aktiv del i servicearbetet ute i verkstaden.

Vem är du?

Du är en prestigelös person som klarar av balansgången mellan att vara den självklara ledaren samtidigt som du verkar operativt i verkstaden. För att klara av det fackmannamässiga i rollen vill vi att du har en relevant teknisk utbildning på minst gymnasienivå (lastbilstekniker eller motsvarande) och erfarenhet av att arbeta med stora fordon som mekaniker/servicetekniker. Erfarenhet av ledarskap är självklart en stor merit men arbetar du idag som t ex mekaniker och vet att du har de ledarskapsegenskaper som krävs för rollen kan även detta vara intressant. Vi vill att du har en tydligt vision om hur en verkstad skall drivas på bästa sätt. Du har en förmåga att få människor att utvecklas och leder genom att själv vara en förebild, både kompetensmässigt och till din karaktär. Du har körkort och uttrycker dig på svenska obehindrat. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande.

Om verksamheten

Ammar General Trading är ett familjeföretag som köper, rustar upp, säljer och hyr ut begagnade entreprenadmaskiner av hög kvalitet på en internationell marknad. Bland våra produkter finns bland annat Hjullastare, Grävmaskiner, Dumpers och Vältar. Tack vare en lång erfarenhet, gedigen kompetens, egen verkstad och ett väl upparbetat kontaktnät har vi skapat ett framgångsrikt företag med ett gott renommé på marknaden. Vi sitter i trevliga lokaler nära Spillepeng i Malmö, och där har vi också vår verkstad.
Mer info
Kontaktperson Gerhard Fransson
Telefon 0708 780021
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)