Montör med bred kunskap sökes

Montör med bred kunskap sökes

Arbetsbeskrivning:
I ett nystartat bolag med höga ambitioner erbjuds möjligheten att vara med på vår resa i södra Sverige, med lämplig bostadsort runt Malmö och Helsingborg. Du kommer arbeta i team med erfaren montör. Jobbet innefattar att montera balkonger, på befintliga fastigheter. Det handlar om bilning, murning, putsarbete, snickeriarbete bland annat. Vi gör allt från att montera upp vår arbetsklättrare, till att genomföra hela processen till färdig balkong. Vi jobbar i team om 2. Jobbet kommer företrädelsevis vara förlagt i Skåne, men resor med montage kan förekomma.

Rollen kommer bland annat innefatta:

  • Erforderliga montörsarbete
  • Verka för bra dialog på arbetsplats med boende.
  • Planera veckor och dagarna, så arbetet flyter


Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av största vikt. Det är ett litet företag idag, och det krävs att alla vill åt samma håll. Stort engagemang, ett fokus och intresse för av det vi gör och en vilja att vara en del av det. Social, utåtriktad med en positiv inställning. Servicetänk med stort kundfokus, då du är ansiktet utåt för företaget och har därmed en nyckelroll. Förtroendeskapande, med ordning på papper och vana att ta egna initiativ belönas. Multikunskaper inom bygg är önskvärt, att från att sätta upp lister till att mura, putsa och montera dörrar och fönster är en daglig sysselsättning.Arbetstid:

100%


Vi erbjuder:

  • Kläder och övrigt som krävs i arbete.
  • Lön med fast del, och stor del rörlig med stora möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Johan Nilsson
Telefon 0708810112
Email Mejla Johan Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://altandk.se
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget jobbar med att sälja och montera balkonger på befintliga fastigheter. Idag får ca 3000 lyckliga lägenhetsinnehavare nya balkonger från AltanDK årligen. Det svenska bolaget grundades 2017, men först hösten 2019 startade pågående svenska satsning. Det Danska bolaget, som är familjeägt, har anor långt tillbaks men i sin nuvarande form startades det 2006, och de är idag ca 150 anställda med en omsättning på ca 300 mkr. I dagsläget är den primära marknaden på västkusten samt i södra Sverige.