Serviceledare

Serviceledare

Nya utmaningar? Varför inte hissar och rulltrappor!

ALT Hiss är en fristående ägarledd koncern med säte i Alvesta. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram, med en omsättning på ca 240 milj och 125 arbetskamrater har du en back up få förunnat i branschen.

Vi söker nu en serviceledare till vårt regionkontor i Malmö för att bygga upp och leda service verksamheten i region Skåne. Du har ett tio-tal servicetekniker i ditt team som du kommer att arbetsleda men minst lika viktigt, är att sälja in vårt koncept för att utveckla service verksamheten.

Utöver försäljning och arbetsledning sköter du löpande orderhantering och underhåller servicesystemet med uppdateringar, offererar mindre reparationer, och orderbereder dessa.

Vårt regionkontor i Malmö är ett fulländat kontor med såväl säljare som arbetsledare på alla produktområden, hisstekniker och montörer, totalt 20 personer

Nyfiken och känner att det är dags att anta nya utmaningar?

Vår Regionchef Nicklas Nilsson kan berätta mer om tjänsten, mejla dina frågor på nicklas.nilsson@alt.se . Din ansökan med CV skickar du till ansokan@alt.se .

Du kan också läsa mer om oss på www.alt.se eller fb "ALT Hiss"
Mer info
Kontaktperson Nicklas Nilsson
Email Mejla Nicklas Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr (31 dagar kvar)