Inköps-, Logistik- och Produktionsansvarig sökes till Alnarp Cleanwater

Inköps-, Logistik- och Produktionsansvarig sökes till Alnarp Cleanwater

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga vår verksamhet inom cleantech. Branschen växer kraftigt och har en hisnande potential. Anslut dig och få möjlighet att växa tillsammans med vår verksamhet!

Din roll

Du får en central roll med ansvar för vår produktion, inköp och logistik. Du blir en del av ett team som är på väg att förändra marknaden för enskilda avlopp. Vi har en verifierad lösning med en miljövänlig teknik.

Du kommer att delta i både stora och små projekt. Här får du möjlighet att samarbeta med skickliga och engagerade kollegor. Projektledning blir en viktig del av din vardag. Du bör redan vara bekväm inom områden som produktionsplanering, logistik, inköp.

Arbetet karaktäriseras av att alla arbetar mot samma mål. Vi har en stark teamkänsla och vi hjälper varandra även om vi har olika ansvarsområden. Det finns ett omfattande kunskapsutbyte mellan de anställda och det finns en hög grad av "learning by doing”.

Yrkeskvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha några års erfarenhet. Möjligen har du en liknande roll idag men vill kunna påverka i större grad eller så kommer du från en roll som projektledare inom en teknisk bransch. Oavsett bakgrund så bör du ha ambitionen att axla ett större ansvar i takt med att företaget växer. Du kan uttrycka dig väl på engelska och svenska - både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Du trivs med ett brett ansvarsområde och är lika bekväm ute på fältet vid en produktinstallation som du är en dag inne på kontoret. Vi tror att en bred teknisk förståelse är viktig. Har du dessutom en entreprenöriell ådra och drivs av att skapa något nytt, så kommer du att trivas hos oss. Vi ser gärna att du kombinerar initiativkraft med ett strukturerat arbetssätt för att säkra att vi växer med bibehållen kvalitet i våra leveranser. Dina kunskaper och engagemang värderas högst, men om du gillar att ha kontakt med många olika typer av människor kommer du att trivas som bäst hos oss.

Varför Alnarp Cleanwater?

Företaget är placerat i Alnarp, mellan Malmö och Lund, i en väldigt vacker omgivning. Du påverkar själv din roll, som innebär att du arbetar både operativt och strategiskt. Vi är en liten organisation och därmed vana att hugga in där det behövs. Det finns stora utvecklingsmöjligheter, och du kommer till en miljö där du får stor påverkan.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering, och vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag , då rekryteringen brådskar och vi intervjuar löpande. Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niclas Wate på 0734-35 35 77 eller sända ett mejl till niclas.wate@roirekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Alnarp Cleanwater utvecklar kretsloppsbaserade bioreningsverk för enskilt avlopp. På vårt huvudkontor i vackra Alnarp möts teknisk kompetens och miljökunskap. Alla medarbetare på Alnarp Cleanwater har gemensamt att vi vill göra det enkelt och fördelaktigt för ägare av enskilda avlopp att vara miljöhjältar. Vi är bekymrade över den negativa påverkan på miljön som de enskilda avloppen ofta har. Därför är vi otroligt stolta över vårt bioreningsverk som löser problemen på ett naturligt sätt samtidigt som det är en smidigare och robustare produkt för våra kunder.

Vår affärsidé är att för den globala marknaden utveckla, marknadsföra och underhålla decentraliserade avloppsreningssystem baserade på en unik implementering av naturens eget sätt att ta hand om avlopp.

Vår vision är att genom vår kretsloppsbaserade teknik vara en ledande kraft för att hjälpa världen att förbättra sina vattenresurser samtidigt som vi bidrar till en biologisk mångfald. Läs gärna mer om oss på alnarpcleanwater.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har en informell ledarstil och kultur. Samarbetet fungerar genom korta och snabba beslutsvägar, vilket ger kraft och dynamik. Det är den enskildes kompetens som räknas och inte dennes titel. Företaget vill genom det dagliga arbetet utveckla de anställdas kompetens.