Agil Produktägare till Aller Media i Malmö

Agil Produktägare till Aller Media i Malmö

Nu finns möjligheten att ta en stark digital produkt till nästa nivå på ett av Nordens största mediehus. Aller Media söker en PO

På Aller Media väntar en spännande tid där du i rollen som Produktägare blir kärnan i satsningen av en digital produkt. Du blir ambassadör för det agila arbetssättet och får utveckla en prioriterad sajt från ax till limpa. Med stöd i ett starkt analysteam ges du resurserna du behöver för att maximera värdet av produkten och ta den till nästa nivå! Vill du jobba nära en välsmord affär med en produkt som har stor potential? Välkommen in med din ansökan!

Vi erbjuder dig
  • Ett spännande tillfälle att kliva på Aller Medias resa då digitaliseringen nu tas till nästa nivå där du direkt får bidra till företagets framtida framgång
  • Möjlighet att aktivt delta i utvecklandet av en central digital produkt i ett av Nordens största mediehus
  • En bred roll där du får handlingsutrymme och möjlighet att påverka arbetssätt och produktutveckling
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en viktig del av framgångarna
  • Centralt kontor nära Malmö C
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som produktägare kommer du delta aktivt för att definiera visioner och strategier samt genomföra omvärldsbevakning för att ständigt utveckla Aller Medias digitala produkter. I ett tvärfunktionellt team kommer du ansvara för pågående utveckling och driva lanseringen av nya funktioner och processer samt säkerställa att affärskrav uppfylls effektivt. Detta innebär att du bland annat kommer:
  • Använda datainsikter för att skapa värde åt användaren
  • Planera och prioritera produktens back-log och utvecklingen av produkten
  • Ha kontakt med andra produktteam och övriga intressenter
  • Vara en aktiv ambassadör för agilt arbetssätt på Aller Media
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett team med fem andra produktägare och jobba nära våra team inom user insights, data och analys. I ditt närmaste agila produktteam kommer du jobba med utvecklare, analytiker, User Insight/Experience Experts, Business Developers, Marketing specialists och B2B-creatives. I din vardag kommer du även ha kontakt med flera redaktionella team och externa resurser.

Mer om dig

På Aller Media möter du en organisation i förändring. Vi ser gärna att du jobbat i en kundorienterad verksamhet och att du är genuint intresserad av att koppla produktutveckling till affären i stort. För dig är det naturligt att ta ansvar för helheten och du är tydlig och strukturerad i ditt arbete.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som Produktägare, helst i en miljö med hög förändringstakt. Det är av största vikt att du har arbetat datadrivet, det vill säga att du är van vid att fatta beslut kring produktutveckling utifrån data och analysen av denna data. På Aller Media agerar du även Scrum master i teamet vilket medför att tidigare erfarenhet av agilt arbete och Scrum Master-rollen är meriterande. Rollen är affärsnära med många kontaktytor varför vi gärna ser en person som kommunicerar effektivt på både svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se