Alfa söker utvecklare .NET

Alfa söker utvecklare .NET

Vi söker en driven erfaren utvecklare som vill jobba i ett team med utveckling av applikationer inom en mycket spännande branch. Vi ser gärna att du har arbetat några år med .NET (C#), MS SQL och har erfarenhet av Angular6+.

Om Rollen
I din roll kommer du att vara tekniskt ansvarig för en av våra produkter. Du kommer också att arbeta i ett team på ca 6 medarbetare med nära samarbete med din teamchef. Din placering kommer att vara "inhouse".

Alfa erbjuder dig
Ett självständigt arbete med stor frihet i en spännande framtidsbransch i ett stabilt, kreditvärdigt företag med kollektivavtal. Du får möjlighet att bredda din kompetens med app-utveckling.

Vårt huvudkontor, finns helt centralt på Dockplatsen i
Västra hamnen i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter. Vi har stort fokus på våra anställda och är mycket måna om att personalen skall trivas. Vi ser det som självklart att arbete och fritid skall fungera tillsammans.
Mer info
Kontaktperson Peter Anderberg
Email Mejla Peter Anderberg
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alfakl.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfa, är ett IT-företag med fokus inom medicinteknisk information. Företaget utvecklar produkter inom vårdsystem för såväl offentlig sektor som privata vårdgivare. Vi är marknadsledande inom bland annat elektronisk förskrivning av läkemedel, planering för vårdtjänster och digital signering av HSL- och SOL-insatser.
Företaget har ca 40 anställda och har sitt huvudkontor i Malmö samt har ett försäljningskontor i Stockholm.

Läs mer om oss på Alfa:
www.alfakl.se