Talent Acquisition Partner

Talent Acquisition Partner

Drivs du av att attrahera och rekrytera talanger? Har du erfarenheten från att rekrytera i en tillverkande industri av såväl kollektivare som tjänstemän? Har du dessutom en passion för färg och vill arbeta tillsammans med dedikerade kollegor i ett av världens främsta färgföretag? Vi söker omgående en ny kollega till vår rekryteringsorganisation och kanske är det du!

Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Talent Acquisition Partner kommer du vara en viktig del i vårt arbete med att identifiera och rekrytera talanger så att vi kan fortsätta vara konkurrenskraftiga både på kort och lång sikt. Du kommer du vara omringad av fantastiska HR kollegor där vi tillsammans hjälper organisationen att nå sin fulla potential! Rekryteringsteamet består av totalt tre rekryterare. Din primära uppgift är att stärka varumärket AkzoNobel som en attraktiv arbetsgivare. Genom att förstå våra verksamheters talangbehov, utmaningar och strategier blir du en viktig partner för organisationen. Du kommer arbeta i nära samarbete med teamets Employer Branding Specialist samt vårt Center of Expertise, HR Managers och HR Service Center. Som Talent Acquisition Partner innebär din roll att:
 • Genomföra uppstartsmöten och ta in kravspecifikationer tillsammans med chefer
 • Skapa och publicera attraktiva annonser
 • Självständigt söka kandidater via LinkedIn, nätverk och andra sociala kanaler
 • Genomföra hela urvalsprocessen genom kvalitativt urval utifrån framtagen kravprofil, förintervju och djupintervju tillsammans med chefer, samt utföra tester
 • Hantera erbjudande genom att ha kunskaper om lokala förutsättningar, lönestruktur i AkzoNobel och arbetsmarknaden i stort
 • Vara ett bollplank för rekryterande chefer och verksamheten i alla frågor som berör rekrytering
 • Driva effektiviseringsprojekt i våra processer
Du kommer rapportera till Talent Acquisition Manager Nordics. Rollen är placerad på vår site i Malmö och därifrån kommer du supportera våra nordiska verksamheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Som person har du ett starkt eget driv och förmågan att arbeta självständigt. Du är en utmärkt kommunikatör och har förmågan att navigera på alla nivåer i organisationen. Du driver ditt arbete på ett professionellt och kundorienterat sätt. För att lyckas och trivas i vårt team så bör du tycka om att vara social och bidra till en god stämning. Vi erbjuder en miljö med stor frihet i ditt arbete, högt till tak och mycket glädje!

För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har följande:
 • Utbildningsbakgrund inom HR, Psykologi, Management eller liknande är att föredra
 • Minst 3 års relevant arbetserfarenhet i en rekryterande roll
 • Dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha drivit rekryteringsprocesser på flera nivåer i en organisation
 • Erfarenhet av rekrytering inom Teknik, RD&I och Supply Chain är starkt meriterande, liksom erfarenheter av rekrytering på nordisk nivå
 • Flytande kunskaper i både svenska (samt god förståelse för danska och norska) och engelska, skriftligt och muntligt är ett krav då vi är ett internationell företag
Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi tar inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager Nordics, +46 702 35 03 44

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 112 8564

För fackliga frågor vänligen kontakta Unionen, Jörgen Dahlgren, +46 708 35 52 49 /
Akademiker, Johan Vihlborg, +46708 83 56 37

All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, or disability.

Requisition ID: 2737
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel has a passion for paint. We're experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands - including Dulux, International, Sikkens and Interpon - is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we are active in over 150 countries and employ around 34,500 talented people who are passionate about delivering the high-performance products and services our customers expect.

I Sege utanför Malmö finns en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning och försäljning av färg, lack, och spackel. 2018 tillverkades drygt 53 miljoner liter vid anläggningen och vi är ca 550 medarbetare som dagligen gör allt för att tillgodose våra kunders behov av högkvalitativa produkter och tjänster. Verksamheten drivs av två olika bolag – Akzo Nobel Industrial Coatings, som arbetar med färg-, lack- och betssystem för den produktmålande trä- och metallindustrin och Akzo Nobel Decorative Coatings vars produkter bl. a. säljs under de ledande varumärkena Nordsjö, Sadolin, Hammerite och Cuprinol till konsumenter och yrkesmålare.